Κοροϊδία-Υποκρισία από ΥΕΘΑ και Α/ΓΕΕΘΑ-“Θέατρο αλληλοϋποστήριξης”

494

Η Ελλάδα πληρώνει τα σπασμένα σε μια πολύ κρίσιμη φάση!

Η δήλωση του Α/ΓΕΕΘΑ Κ.Φλώρου μετά από την απόφαση του ΚΥΣΕΑ για ανανέωση της θητείας του «ξεχειλίζει» από πίστη στην εφαρμογή των «κατευθύνσεων της πολιτικής ηγεσίας»! Είναι η ίδια ηγεσία την οποία απαξίωνε όπως προκύπτει από τις υποκλοπές της ΕΥΠ! Αυτή η ηγεσία εισηγήθηκε την ανανέωση της θητείας του κ.Φλώρου, ο οποίος το υπόλοιπο της θητείας του θα το περάσει «κυνηγημένος» από τις υποκλοπές της ΕΥΠ.

Τι δήλωσε:

«Στο πλαίσιο των κατευθύνσεων της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής ‘Αμυνας και της κυβέρνησης, συνεχίζω απερίσπαστος την εκτέλεση των καθηκόντων μου που απορρέουν από την εκ του νόμου αποστολή μου επ’ ωφελεία της πατρίδας και των Ενόπλων της Δυνάμεων, όπως και κατά την προηγούμενη τριετία». Αυτά ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, μετά την παράταση της θητείας του για ακόμα ένα έτος, που αποφασίστηκε νωρίτερα, στη σημερινή συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ.

«Επ’ ευκαιρία της εξαιρετικά τιμητικής ανανέωσης της θητείας μου ως αρχηγού ΓΕΕΘΑ και της εμπιστοσύνης στο πρόσωπό μου, ευχαριστώ τον πρωθυπουργό, τον υπουργό Εθνικής ‘Αμυνας και το ΚΥΣΕΑ» πρόσθεσε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας