Κατέρρευσε ανεμβολίαστος υγειονομικός μετά από 20 μέρες απεργία πείνας-Κυβέρνηση εκτελεστών

1217
Κατέρρευσε ανεμβολίαστος υγειονομικός μετά από 20 μέρες

Κατέρρευσε μετά από 20 ημέρες απεργία πείνας ο ανεμβολίαστος υγειονομικός Νίκος Τριβελάς και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. 

Την ώρα που τα ΜΜΕ έχουν «θάψει» τελείως το θέμα των ανεμβολίαστων υγειονομικών που βρίσκονται σε απεργία πείνας και ζητούν πίσω τις ζωές τους και την ελευθερία τους ένας από τους πέντε υγειονομικούς δεν άντεξε και κατέρρευσε.

Ο Ν.Τριβελάς κατέρρευσε το Σάββατο έξω από το υπουργείο Υγείας, εκεί που βρίσκεται μαζί με εκατοντάδες συναδέλφους του, οι οποίοι ζητούν από την κυβέρνηση να πάρει πίσω τις αναστολές εργασίας.

Αυτοί ήταν που έτρεξαν να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στον υγειονομικό που λιποθύμησε, ενώ το ασθενοφόρο έφτασε μετά από 38 λεπτά όπως αναφέρουν. Τον παρέλαβαν οι διασώστες του ΕΚΑΒ εν μέσω χειροκροτημάτων από τους παρευρισκόμενους προς τον υγειονομικό, για τον αγώνα που δίνει.

Επί επτά περίπου μήνες 7.000 εργαζόμενοι βρίσκονται σε υποχρεωτικά ανεργία, λόγω της απόφαση της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη για υποχρεωτικό εμβολιασμό.

Μια απόφαση, που όπως ομολόγησε ο βουλευτής της ΝΔ (ασχέτως εάν μετά έστειλε επιστολή με την οποία έλεγε ότι στηρίζει πλήρως με τον πρωθυπουργό) Χρήστος Κέλλας πάρθηκε λόγω πείσματος του Κ.Μητσοτάκη.

Να θυμίσουμε ότι πριν λίγες ημέρες είχε καταρρεύσει και άλλη υγειονομικός η οποία βρισκόταν σε απεργία πείνας.

Ζ.Βαγιοπούλου: «Είμαστε ελεύθεροι – Δεν υποχωρούμε ακόμη και αν πεθάνουμε»

Μια συγκλονιστική ομιλία έκανε έξω από τη Βουλή η Ζωή Βαγιοπούλου, μια από τους πέντε ανεμβολίαστους υγειονομικούς που βρίσκονται σε απεργία πείνας.

«17 ημέρες απεργία πείνας για το δικαίωμα στην εργασία, η εργασία είναι δικαίωμα, δεν θα μας το στερήσει κανένας. Είμαστε 7.500 οικογένειες υγειονομικών έξω από το ΕΣΥ, το δημόσιο ΕΣΥ που το πλήρωσαν οι παππούδες και οι γονείς μας και έχουμε δικαίωμα εμείς και τα παιδιά μας σε αυτό και είμαστε έξω με μόνιμες αποφάσεις κατά παρέκκλιση του Συντάγματος και στα όρια της συνταγματικής νομιμότητας.

Παντού σε όλο τον κόσμο έχουν πάρει τα μέτρα πίσω γι’ αυτόν τον ιό, εδώ στην Ελλάδα εμμονικά υπάρχουν αποφάσεις που επιμένουν να μας κρατάνε ανελεύθερους, είμαστε και θα είμαστε ελεύθεροι, δεν χρειαζόμαστε πιστοποιητικά για να είμαστε ελεύθεροι. Το εμβόλιο έπεσε σαν βόμβα στα θεμέλια της ελληνικής οικογένειας. Από πότε η ελληνική οικογένεια αποφάσισαν ότι πρέπει να διαλυθεί και ποιον ρώτησαν;

Εμείς έχουμε το Θεό και τις προσευχές των ανθρώπων μαζί μας, εισπράττουμε την αγάπη. Φωνή θέλουμε να φτάσει σε εσάς, είμαστε πολλοί και είμαστε πιο δυνατοί, θα τα καταφέρουμε και εάν χρειαστεί να πεθάνουμε δεν υποχωρούμε»!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας