Κατέρρευσαν Ουκρανικές γραμμές στο Λουγκάνσγκ-Τελειώνει το Τάγμα Αζόφ στην Μαριούπολη

2043
Κατέρρευσαν Ουκρανικές γραμμές

Στα μέτωπα της Ουκρανίας οι ρωσικές δυνάμεις έχουν επικεντρωθεί σε τέσσερις αποστολές οι οποίες είναι οι ακόλουθες:

Πλέον «σφυροκοπούν» τους εγκλωβισμένους Ουκρανούς του νεοναζιστικού Τάγματος Αζόφ στην βιομηχανική ζώνη  της Μαριούπολης με σκοπό να λήξουν αυτό το ζήτημα τις επόμενες ώρες όπως φαινεται και από τα σχετικά βίντεο.

Όπως δείχνουν και οι απεικονίσεις της κατάστασης στην Μαριούπολη, είναι το μόνο «ενεργό» σημείο της πόλης, ενώ υπάρχει και οπτικό υλικό με άνδρες του Τάγματος Αζόφ να επιχειρούν να διαφύγουν προς το λιμάνι της πόλης και να αναζητήσουν κάποιο τρόπο να «αποδράσουν» από τις ρωσικές δυνάμεις.

Στην Χερσώνα αποστέλλονται ενισχύσεις από την Σεβαστούπολη της Κριμαίας με σκοπό να σταθεροποιηθεί η γραμμή του μετώπου κατά μήκος του Δνείπερου ποταμού και να μη επιτραπεί στους Ουκρανούς να έχουν «ίδεες» ότι θα μπορούσαν να ξαναπάρουν την πόλη.

Προς το παρόν το ρωσικό Επιτελείο θέλει σταθερότητα στην Χερσώνα και να χρησιμοποιηθεί ως προπύργιο εφόδου, σε επόμενη φάση της σύγκρουσης.

Στην πραγματικότητα αυτή η φάση θα ξεκινήσει όταν ο τελευταίος Ουκρανός σταματήσει να κάνει χρήση οπλισμού στην Μαριούπολη. Όπως όλα δείχνουν αυτό θα συμβεί στις επόμενες ώρες και αρκετές δυνάμεις θα απελευθερωθούν για τα μέτωπα της Χερσώνας και της Ανατολικής Ουκρανίας.

Η Ανατολική Ουκρανία αποτελεί αυτή την στιγμή την πρώτη προτεραιότητα για τους Ρώσους καθώς θέλουν να κλείσουν την «λαβίδα» από το Ιζίουμ μέχει το Ντόνμπας.

Το μέτωπο του Λουγκάνσγκ έχει καταρρεύσει για τους Ουκρανούς όπου οπισθοχωρούν, ενώ προσπάθεια ανεφοδιασμού νοτίως του Σούμι απέτυχε καθώς καταστράφηκε από ρωσικά πλήγματα ουκρανική φάλαγγα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας