«Καταπέλτης» πατέρας θύματος των Τεμπών-«Δεν γλιτώνουν τα κάγκελα »!

573

Δύο βουλευτές της ΝΔ και ο πρώην Περιφερειάρχης τους !!

«Τώρα τι κουβαλούσε η εμπορική αμαξοστοιχία, τι υλικά ήταν και αν ήταν για το ΝΑΤΟ ή για τον Ασπρόπυργο για ποιους ήταν δεν μας ενδιαφέρει»

«Συμμετοχή στο έγκλημα δυστυχώς έχει και η Δικαιοσύνη. Δεν έκανε τη δουλειά της σωστά» καταγγέλλει ο Παύλος Ασλανίδης που έχασε τον 27χρονο γιο του, Δημήτρη

«Δεν γλιτώνουν τα κάγκελα της φυλακής δύο βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και ο πρώην Περιφερειάρχης τους , δήλωσε ο Παύλος Ασλανίδης, πατέρας θύματος, στην τραγωδία των Τεμπών.

Μιλώντας στο OPEN o Παύλος Ασλανίδης ανέφερε χαρακτηριστικά «το περιμέναμε ότι θα κλείσουν την εξεταστική άρον άρον» και σημείωσε πως αυτό έγινε ακόμα πιο ξεκάθαρο σε αυτούς, όταν έφτασε η δικογραφία από τη Λάρισα με 1000 σελίδες και «δεν τους συνέφερε».

Όπως εξήγησε ο ίδιος η δικογραφία αποκαλύπτει «και το δεύτερο μεγάλο έγκλημα της συγκάλυψης».

«Έχω γνώση της δικογραφίας και τα στοιχεία της ενοχής τους είναι αδιάσειστα» ξεκαθάρισε.

Αναφερόμενος στα στοιχεία ο Παύλος Ασλανίδης είπε «και ο πιο αδαής κατάλαβε όταν είδε την έκρηξη». «Τώρα τι κουβαλούσε η εμπορική αμαξοστοιχία, τι υλικά ήταν και αν ήταν για το ΝΑΤΟ ή για τον Ασπρόπυργο για ποιους ήταν δεν μας ενδιαφέρει» είπε.

«Ένα χρόνο συζητάμε τα αυτονόητα, όταν καταφέραμε και πήγαμε στο Κουλούρι μετά από δέκα μήνες «εκεί που ήταν τα υπολείμματα των παιδιών μας, βρέθηκαν πάρα πολλά στοιχεία, βρέθηκε DNA, βρέθηκαν κόκκαλα, το μαύρο κουτί που εντοπίστηκε και αυτό μετά από 10 μήνες από σκύλους», πρόσθεσε ο Παύλος Ασλανίδης.

Στα στοιχεία συμπεριέλαβε ότι «επιβεβαιώθηκε το ξυλόλιο από το Χημείο του Κράτους», σχολίασε και πάλι σε άλλο σημείο ο Παύλος Ασλανίδης «οι άνθρωποι έπρεπε να είναι ήδη μέσα»

Ο Παύλος Ασλανίδης έστρεψε τα πυρά του και στη Δικαιοσύνη, επισημαίνοντας πως «συμμετοχή στο έγκλημα δυστυχώς έχει και η Δικαιοσύνη. Δεν έκανε τη δουλειά της σωστά, που ήταν ο εισαγγελέας της Λάρισας να περιφρουρήσει το χώρο» διερωτήθηκε.

Και κατέληξε λέγοντας «θέλουμε να πάνε φυλακή αυτοί που έχουν την πολιτική ευθύνη, είναι απλά τα πράγματα, σε οποιαδήποτε άλλη χώρα της Ευρώπης θα είχε συμβεί αυτό».  

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας