Kadyrov-«Η Ρωσία μπορεί να συγκεντρώσει 2,5εκατ.στρατό και να συντρίψει τη Δύση»

1415
Kadyrov-«Η Ρωσία μπορεί να συγκεντρώσει

Η Ρωσία είναι μια τεράστια χώρα και υπάρχουν τόσοι πολλοί πόροι σε αυτήν που το ΝΑΤΟ και η Δύση θα κουραστούν να μετρούν και υπάρχουν πολύ περισσότεροι στρατιωτικοί πόροι από ό,τι μπορεί κανείς να φανταστεί, έγραψε ο Kadyrov σε μήνυμά του στο Telegram

Mόνο οι μισοί από τους υπαλλήλους που απασχολεί η Ρωσική Ομοσπονδία στις υπηρεσίες επιβολής του νόμου να επιστρατευθούν, ήτοι 2,5 εκατ., μπορούν «να… κατεδαφίσουν και να συντρίψουν οποιονδήποτε δυτικό στρατό», τονίζει σε δηλώσεις του ο επικεφαλής της Δημοκρατίας της Τσετσενίας, Ramzan Kadyrov, σήμερα Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου, όπως αναφέρει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS και αυτό μπορεί η ρωσική κυβέρνηση να το κάνει αν το αποφασίσει.

5 εκατομμύρια απασχολούνται στις υπηρεσίες ασφάλειας

Ο ίδιος έγραψε σχετικά στο κανάλι του στο Telegram πως «ακόμα κι αν εξαιρέσουμε τους εφέδρους από την εξίσωση, εξακολουθούμε να έχουμε ένα κολοσσιαίο επιτελείο υπαλλήλων που, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, έχουν καλή φυσική κατάρτιση και όπλα: το Υπουργείο Έκτακτης Ανάγκης, το FSPP (Δικαστική Ασφάλεια), το FSB (Ομοσποδιακές Υπηρεσίες Ασφάλειας), το FSO (Ασφάλεια του Προέδρου), το SVR (Υπηρεσίες Πληροφοριών), το UFSIN (Σωφρονιστικοί Υπάλληλοι), το FCS (Τελωνειακή Ασφάλεια), το γραφείο του εισαγγελέα, το ΗΒ.
Μαζί με τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου και τις στρατιωτικές υπηρεσίες, πρόκειται για περίπου 5 εκατομμύρια άτομα που περνούν τακτικά αθλητικά πρότυπα.

Το 50% να μείνουν στις θέσεις τους οι υπόλοιποι αρκούν χωρίς τις εφεδρείες

Εάν αφήσετε το 50% των εργαζομένων στις επίσημες θέσεις τους, τότε το δεύτερο μισό από αυτούς 2,5 εκατομμυρίων ανθρώπων δηλαδή, θα κατεδαφίσουν οποιονδήποτε δυτικό στρατό.
Και η εφεδρεία δεν θα χρειαστεί», έγραψε ο Kadyrov.
Κατά τη γνώμη του, οι επικεφαλής αυτών των τμημάτων θα μπορούσαν ήδη τώρα να αρχίσουν να βελτιστοποιούν τη διαδικασία εργασίας.
«Η Ρωσία είναι μια τεράστια χώρα και υπάρχουν τόσοι πολλοί πόροι σε αυτήν που το ΝΑΤΟ και η Δύση θα κουραστούν να μετρούν και υπάρχουν πολύ περισσότεροι στρατιωτικοί πόροι από ό,τι μπορεί κανείς να φανταστεί», πρόσθεσε ο επικεφαλής της περιοχής.

Στις 21 Σεπτεμβρίου, ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin υπέγραψε διάταγμα για μερική επιστράτευση στη χώρα.

Σύμφωνα με τον Ρώσο υπουργό Άμυνας Sergei Shoigu, 300.000 άτομα υπόκεινται σε στράτευση από την εφεδρεία, κυρίως όσοι έχουν εμπειρία μάχης και την ειδικότητα στρατιωτικής εγγραφής που είναι απαραίτητη για τα στρατεύματα.
Ο ισχυρός άνδρας της Τσετσενίας, επαρχίας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, καταφέρθηκε χθες Παρασκευή εναντίον των ρώσων στρατευσίμων που δεν θέλουν να πάνε να πολεμήσουν στην Ουκρανία, καθώς δεν είναι «τίποτε άλλο παρά δειλοί» κατ’ αυτόν.
Οι λόγοι που προβάλουν για να μην πολεμήσουν, ότι εναντιώνονται στον πόλεμο ή στη ρωσική πολιτική ηγεσία, δεν είναι παρά δικαιολογίες, έκρινε ο κ. Kadyrov.
«Ξέρεις, δεν είσαι τίποτα άλλο παρά δειλός, προδότης, ανθρώπινο ον δεύτερης κατηγορίας», ανέφερε σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Telegram, απευθυνόμενος σε δεύτερο πρόσωπο σε κάθε αντιρρησία συνείδησης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας