Ιστορίες κατασκοπείας

Αχός βαρύς ακούγεται, ξεσπάθωσαν οι πετσοταϊσμένοι μαχητές της εγχώριας προπαγανδιστικής “δημοσιογραφίας” και αφού κατάπιαν αμάσητα τραίνα, θύματα, “ξαφνικίτιδες”, Γεωργιάδηδες και άλλους τέτοιους, αποφάσισαν με καθαρό και ξάστερο λόγο να κατακεραυνώσουν τη “Ρωσίδα κατάσκοπο που είχε κατάστημα με δαντέλες και πλεκτά στο Παγκράτι”, που “την ξετρύπωσε η ΕΥΠ, αλλά η άτιμη πρόλαβε να το σκάσει στη Ρωσία!”. Μάλιστα, η… άτιμη, είχε φροντίσει -πριν “το σκάσει”- να πληρώσει όλους τους λογαριασμούς της και την υπάλληλό της στο κατάστημα, ενώ μάλλον κάποιοι αργά κινήθηκαν κατά το ξετρύπωμα.

Έτσι είναι… Όταν πρέπει να κάνουν φιλοαμερικανική προπαγάνδα, μέχρι αρκούδες Σιβηρίας μπορεί να βρουν στου Φιλοπάππου, αρκεί να συνεχίζεται το γελοίο αφήγημά τους.

Πάντως, οι ίδιοι ακριβώς “δημοσιογράφοι” ξέχασαν γρήγορα την υπόθεση κατασκοπείας των δύο Ελλήνων πολιτών μουσουλμάνων στη Ρόδο υπέρ της Τουρκίας. Μάλιστα ο ένας είχε καταθέσει στον ανακριτή (σσ θαυμάζω την ειλικρίνεια και την υπερασπιστική τακτική του) το εκπληκτικό, πως “δεν το έκανε για τα λεφτά,  αλλά για να βοηθήσει την πατρίδα του, την Τουρκία” (σσ επαναλαμβάνω, Έλληνας πολίτης μουσουλμάνος της Θράκης, όχι προφανώς από τους “φιλήσυχους”).

Το καλύτερο βεβαίως ήρθε μετά, από την ανυπέρβλητη Ελληνική Πολιτεία και την αδέκαστη Ελληνική Δικαιοσύνη, που καταδίκασε σε ποινές-χάδια τους δύο κατασκόπους, ενώ λίγο αργότερα ανέστειλε και το υπόλοιπο έκτισης των ποινών τους. Τόσο καλά.

Νικάμε βρε!!!…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας