Η Ζαχάροβα εξευτελίζει Bild και Υπ. Εξωτερικών της Γερμανίας!

6407

Η Μαρία Ζαχάροβα, με δήλωσή της, σχολίασε … εξευτελιστικά «σενάριο πολέμου» Ρωσίας – Γερμανίας που δημοσίευσε σήμερα η Bild – και μάλιστα με … ημερομηνίες (2024 συντριβή της Ουκρανίας και 2025 πόλεμος με Γερμανία) και … επιτελικούς χάρτες (στη Λευκορωσία και στο Καλίνινγκραντ):

Δήλωσε η Ζαχάροβα:
“Διάβασα το γερμανικό «μυστικό σχέδιο» που διέρρευσε στο σκουπιδότοπο ενημέρωσης της Bild.

Ωραίο ωροσκόπιο για τους Ιχθύες στον Καρκίνο!

Δεν αποκλείω ότι το αναλυτικό μέρος των σχεδίων του Γερμανικού στρατού, να το παρείχε το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών υπό την ηγεσία της Baerbock”

Πάντως το … παραμύθι της Bild, ξεκινάει με την παραδοχή ότι μέχρι τον Ιούνιο, οι Ουκροναζί του Κιέβου θα έχουν συντριβεί ολοκληρωτικά!

Για την ιστορία λοιπόν, το “σενάριο” της Bild, αναφέρει:

🇷🇺”Το Κρεμλίνο εξαπολύει μια μεγάλης κλίμακας εαρινή επίθεση στην Ουκρανία.

🇷🇺Η ρωσική επίθεση θα είναι επιτυχής και μέχρι τον Ιούνιο του 2024 και θα κατατροπώσει τον ουκρανικό στρατό.

🇷🇺Η Ρωσία θα προκαλέσει επιθετικότητα μέσω των εθνικών ρωσικών μειονοτήτων στην Εσθονία, τη Λετονία και τη Λιθουανία.

🇷🇺 Ξεκινούν συγκρούσεις σε αυτές τις χώρες, τις οποίες η Ρωσία χρησιμοποιεί ως πρόσχημα για να αρχίσει να συγκεντρώνει 50.000 στρατιώτες στη δυτική Ρωσία και τη Λευκορωσία από τον Σεπτέμβριο.

🇷🇺Τον Οκτώβριο του 2024, η Ρωσία μεταφέρει στρατεύματα και πυραύλους στο Καλίνινγκραντ και συνεχίζει να εξοπλίζει τον θύλακά της.

🇷🇺Ο μυστικός στόχος του Κρεμλίνου είναι να κατακτήσει τον «διάδρομο Suwalki» μεταξύ Λευκορωσίας και Καλίνινγκραντ.

🇷🇺Ξεκινώντας από τον Δεκέμβριο του 2024, θα σημειωθούν τεχνητές «μεθοριακές συγκρούσεις» και «αναταραχή» στην περιοχή «Διάδρομος Suwalki».

🇷🇺Τη στιγμή ακριβώς που οι Ηνωμένες Πολιτείες παραλύουν μετά τις εκλογές, η Ρωσία επαναλαμβάνει το επιχείρημα επέμβασης στην Ανατολική Ουκρανία το 2014, και αρχίζει ασκήσεις με στόχο έδαφος του ΝΑΤΟ.

🇷🇺Τον Ιανουάριο του 2025, θα πραγματοποιηθεί ειδική συνεδρίαση του Συμβουλίου του ΝΑΤΟ, στην οποία η Πολωνία και οι χώρες της Βαλτικής θα καταγγείλουν την αυξανόμενη απειλή από τη Ρωσία.

🇷🇺Με το πρόσχημα της απειλής από το ΝΑΤΟ, η Ρωσία μεταφέρει επιπλέον στρατεύματα στις χώρες της Βαλτικής και τη Λευκορωσία, ειδικά τον Μάρτιο του 2025.

🇷🇺Τον Μάιο του 2025, το ΝΑΤΟ θα αποφασίσει για «αξιόπιστα αποτρεπτικά μέτρα» για να αποτρέψει μια ρωσική επίθεση στο «διάδρομο Suwalki» από τη Λευκορωσία και το Καλίνινγκραντ.

🇷🇺Την Ημέρα Χ, σύμφωνα με “μυστικό έγγραφο του γερμανικού στρατού”, που επικαλείται η Bild, o Ανώτατος Διοικητής του ΝΑΤΟ διατάζει τη μεταφορά 300.000 στρατιωτών στην Ανατολή, συμπεριλαμβανομένων 30.000 στρατιωτών του γερμανικού στρατού.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας