Η συμμαχία της MI6 της CIA και των μπαντεριστών Ουκρανίας

946
CIA και των μπαντεριστών Ουκρανίας
Αφού απέδειξε ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία είχε προετοιμαστεί από τους Στράουσιανούς και πυροδοτήθηκε στις 17 Φεβρουαρίου από την επίθεση του Κίεβου εναντίον του Ντονμπάς, ο Τιερί Μεϊσάν επιστρέφει με τη μυστική ιστορία που έχει συνδέσει τους Αγγλοσάξονες με τους μπαντεριστές από της πτώσης του Τρίτου Ράιχ. Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου: δεν μπορέσαμε να δούμε την αναζωπύρωση του ναζιστικού ρατσισμού στην Ουκρανία και στις χώρες της Βαλτικής εδώ και τριάντα χρόνια, ούτε βλέπουμε ότι πολλοί από τους Ουκρανούς πολίτες που καλωσορίζουμε είναι βουτηγμένοι στη μπαντεριστική ιδεολογία. Περιμένουμε να ξεκινήσουν οι ναζιστικές επιθέσεις στη Δυτική Ευρώπη για να μας ξυπνήσουν.

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΝΑΖΙΣΜΟ (1933-1940)
Η μαζική υποστήριξη των Ηνωμένων Πολιτειών και των συμμάχων τους στους Ουκρανούς μπαντεριστές κατά της Ρωσίας είναι συγκρίσιμη με την υποστήριξη του ίδιου στρατοπέδου στις πρώτες μέρες της Χιτλερικής Γερμανίας ενάντια στην ΕΣΣΔ. Ας θυμηθούμε ότι απολύτως όλα τα δυτικά κράτη ανεξαιρέτως πίστευαν, κάποια στιγμή, ότι οι Ναζί ήταν η λύση για την οικονομική κρίση του 1929. Μόνο εκείνοι φαίνονταν να προσφέρουν μια αξιόπιστη εναλλακτική στον καπιταλισμό. Φυσικά, σχεδόν όλοι αυτοί οι άνθρωποι άλλαξαν γνώμη όταν ο ναζιστικός κίνδυνος στράφηκε εναντίον τους.

Για παράδειγμα, ας θυμηθούμε ότι ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών, Ζωρζ Μποννέ, μαγεμένος από την εβραϊκή πολιτική του Ράιχ, πρότεινε στον Γερμανό ομόλογό του, Joachim von Ribbentrop, να απελάσει Γάλλους, Πολωνούς και Γερμανούς Εβραίους σε μια μακρινή αποικία, στη Μαδαγασκάρη [1]. Ο ίδιος Georges Bonnet υπέγραψε, στις 6 Δεκεμβρίου 1938, με τον Joachim Ribbentrop, Υπουργό Εξωτερικών του Ράιχ, τη Γαλλο-Γερμανική Δέσμευση για Ειρηνική Συνεργασία.
Ο Βρετανός πρωθυπουργός Neuville Chamberlain οργάνωσε τις Συμφωνίες του Μονάχου της 30ης Σεπτεμβρίου 1938 που εκκαθάρισαν την Τσεχοσλοβακία προς όφελος του Ράιχ [2], ενώ ο διοικητής της Τράπεζας της Αγγλίας, Montagu Norman, έκλεψε 27 τόνους τσεχοσλοβακικού χρυσού για να βοηθήσει στην ενίσχυση του Ναζιστικού στρατού [3].
Ή πάλι ο Prescot Bush, πατέρας του προέδρου George H. Bush και παππούς του προέδρου George W. Bush, επένδυσε το 1940 στα εργοστάσια του στρατοπέδου φυλακισμένων του Άουσβιτς (το οποίο μετατράπηκε μόνο μετά το 1942 σε στρατόπεδο εξόντωσης) [4].

Μετά την πτώση του ναζισμού, αυτοί οι άνθρωποι δεν δικάστηκαν. Αντιθέτως, προσπάθησαν να τους ξαναενώσουν και να ξεχαστούν αυτά τα κακουργήματα. Ας προσέξουμε να μην επαναλάβουμε τα ίδια λάθη!

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΟΥΚΡΑΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΨΥΧΡΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ
Κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, ο θεωρητικός του ναζισμού Άλφρεντ Ρόζενμπεργκ και υπουργός για την Ανατολή (Ostminister) ανέθεσε στον Λετονό Γκέρχαρντ φον Μέντε την οργάνωση της προσχώρισης των λαών της ΕΣΣΔ στον Φύρερ Αδόλφο Χίτλερ. Με αυτόν τον τρόπο, φαντάστηκε ένα μοντέλο χειραγώγησης των μειονοτήτων το οποίο ανέλαβε, μετά την πτώση του Τρίτου Ράιχ, η CIA. Με τη βοήθεια του μεγάλου μουφτή της Ιερουσαλήμ, Αμίν αλ-Χουσεϊνί, ο Φον Μέντε ίδρυσε σχολεία για μουλάδες στο Γκέτινγκεν και τη Δρέσδη, διόρισε έναν μεγάλο μουφτή στην Κριμαία και στρατολόγησε ανατολικά συντάγματα SS. Ήταν επίσης ο αξιωματικός υπεύθυνος για τον Ουκρανό «εθνικιστή» Στέπαν Μπαντέρα.

Στην Ουάσιγκτον, οι πρόεδροι Τρούμαν και μετά ο Αϊζενχάουερ αποφάσισαν να εντείνουν τον ψυχολογικό πόλεμο εναντίον των Σοβιετικών. Η CIA δημιούργησε επομένως την AmComLib (Αμερικανική Επιτροπή για την Απελευθέρωση των Λαών της ΕΣΣΔ) που διαχειριζόταν το Radio Liberty από το Μόναχο. Ανακύκλωσε τον Γκέρχαρντ φον Μέντε. Αυτός ήταν που πρότεινε την ίδρυση ενός τζαμιού στο Μόναχο το οποίο, εντέλει, ανατέθηκε στον Said Ramadan (γαμπρό του ιδρυτή της Αδελφότητας Hassan el-Banna) [5]. Ήταν επίσης αυτός που έλυσε τα προβλήματα του Στέπαν Μπαντέρα και τον ανακύκλωσε στην MI6 και τη CIA [6].

Ο πρώην αναπληρωτής του Στέπαν Μπαντέρα και πρωθυπουργός της Ουκρανίας που επιβλήθηκε από τους Ναζί, Γιαροσλάβ Στέτσκο, ήταν κατόπιν εντολής του Τρίτου Ράιχ, ένας από τους ιδρυτές του Μπλοκ των Αντιμπολσεβίκων Εθνών (ΝΒΑ) κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Διαιώνισε το ΝΒΑ κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου, αυτή τη φορά για τις Ηνωμένες Πολιτείες. Ως εκ τούτου, έγινε ένας από τους πυλώνες του Παγκόσμιου Αντικομμουνιστικού Συνδέσμου (WACL) που σχηματίστηκε από τη CIA [7].

Η έδρα του NBA εγκαταστάθηκε στο Μόναχο από όπου οι Stepan Bandera και Yaroslav Stetsko

διευθύναν επιχειρήσεις δολιοφθοράς στην ΕΣΣΔ. Πρόεδρος του NBA είναι ο Δανός Ole Bjørn Kraft, πρώην πρόεδρος του Βορειοατλαντικού Συμβουλίου (της πολιτικής αρχής που διοικεί τις συμμαχικές δυνάμεις). Μερικές επεμβάσεις σχεδιάστηκαν σε συνεργασία με τη CIA και την MI6, δηλαδή υπό την επίβλεψη του Frank Wisner (παππούς εξ αγχιστείας του Nicolas Sarkozy) και του Kim Philby. Όμως ο τελευταίος πρόδωσε το Στέμμα και μετέδωσε πληροφορίες στην KGB που τiς έκανε να αποτύχουν [8].

Ένας από τους βοηθούς του Yaroslav Stetsko, ο Lev Dobriansky, έγινε πρεσβευτής των ΗΠΑ στις
Μπαχάμες, ενώ η κόρη του Paula Dobriansky υπηρέτησε ως υφυπουργός Εξωτερικών για τη Δημοκρατία (sic) στην κυβέρνηση του Τζορτζ Μπους. Ήταν η κυρία Dobriansky που χρηματοδότησε ιστορικές μελέτες για δέκα χρόνια με στόχο να κάνει τους ανθρώπους να ξεχάσουν ότι το Holodomor, ο μεγάλος λιμός που έπληξε την Ουκρανία το 1932-33, κατέστρεψε επίσης τη Ρωσία και το Καζακστάν, και να κάνει τους ανθρώπους να πιστέψουν ότι είχε αποφασιστεί από τον Στάλιν για την εξάλειψη του ουκρανικού λαού. Αυτός ο μύθος χειραγωγείται από τους μπαντεριστές για να καλλιεργηθεί και αυξηθεί ένα μόνιμο μίσος των Ουκρανών εναντίον των Ρώσων. Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τον ενέκρινε το 2008 [9]. Στη συνέχεια, η Paula Dobriansky κατείχε ανώτερες θέσεις στο πρακτορείο Reuters και σήμερα εργάζεται στο Atlantic Council. Ήταν αντιπρόεδρος της NED κατά τη διάρκεια του πραξικοπήματος της Μαϊντάν.

συνεχίζεται

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Who is The 4th man την 14 Απρ 2022, 03:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
….τό Φρέαρ……το Φρέαρ….
Άβαταρ μέλους

Who is The 4th man

Δημοσιεύσεις: 3980
Εγγραφή: 11 Απρ 2018, 17:44

Re: Τιερί Μεϊσάν:Η συμμαχία της MI6, της CIA και των μπαντεριστών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Who is The 4th man » 14 Απρ 2022, 03:43

Ο πρόεδρος Ρόναλντ Ρίγκαν και ο αντιπρόεδρός του Τζορτζ Χ. Μπους δέχονται τους μπαντεριστές, συμπεριλαμβανομένου του Ιαροσλάβ Στέτσκο, το 1983 στον Λευκό Οίκο [10].
Εικόνα

Ο Μπαντέρα δολοφονήθηκε από την KGB το 1955. Ο Στέτσκο πέθανε το 1986. Και οι δύο άνδρες είναι θαμμένοι στο γερμανικό νεκροταφείο του Walffriedhof.

Ο πρόεδρος Αϊζενχάουερ δέχεται μια αντιπροσωπεία της Αδελφότητας των Αδελφών Μουσουλμάνων στον Λευκό Οίκο, 23 Σεπτεμβρίου 1953. Η τρομοκρατική οργάνωση διέθετε από τότε και στο εξής την υποστήριξη της CIA.
Εικόνα

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ
Το 1979, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζίμι Κάρτερ επέτρεψε την «Επιχείρηση Κυκλώνα». Αφορούσε την αποστολή Αράβων τζιχαντιστών, μελών της Αδελφότητας των Αδελφών Μουσουλμάνων, στο Αφγανιστάν για να πολεμήσουν ενάντια στην κομμουνιστική κυβέρνηση. Τότε ήταν που αυτή η μικρή τρομοκρατική οργάνωση μετατράπηκε σε πραγματικό στρατό [11]. Το ένα οδηγώντας στο άλλο, περάσαμε από τους πολέμους στο Αφγανιστάν σε εκείνους στη Γιουγκοσλαβία και τη Τσετσενία για να τελειώσουμε με το Ντάες στο Ιράκ και τη Συρία [12].

Για σαράντα χρόνια, όλα τα κράτη μέλη του ΝΑΤΟ καλούνταν να παράσχουν «πολιτικό άσυλο» στους «διωκόμενους» από τις αραβικές δικτατορίες τζιχαντιστές. Τουλάχιστον 17 συμμαχικά κράτη συμμετείχαν στην «Επιχείρηση Timber Sycamore» προμηθεύοντας τους τζιχαντιστές με όπλα για δισεκατομμύρια δολάρια [13] Μέχρι την ημέρα που απείλησαν τους Δυτιούς. Ας προσέξουμε να μην επαναλάβουμε τα ίδια λάθη!

Νεαροί Ουκρανοί, μέλη της OUN-B (δηλαδή της Οργάνωσης Ουκρανών εθνικιστών με μπαντεριστική τάση), παρακολουθούν μαθήματα δολιοφθοράς σε μια βάση του ΝΑΤΟ στην Εσθονία (2006). Η εκπαίδευση ολοκληρώθηκε με έναν φόρο τιμής στους Γερμανούς, Εσθονούς και Φινλανδούς στρατιώτες που πέθαναν για το Τρίτο Ράιχ.
Εικόνα

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΣΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΜΠΑΝΤΕΡΙΣΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΚΡΟΑΤΕΣ ΟΥΣΤΑΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΗΣ ΒΑΛΤΙΚΗΣ
Κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου, πρώην ειδικοί στη ναζιστική καταστολή ενσωματώθηκαν από τις Ηνωμένες Πολιτείες στον αντισοβιετικό τους μηχανισμό. Θυμόμαστε, για παράδειγμα, τον «χασάπη της Λυών», τον Κλάους Μπάρμπι, ο οποίος έγινε επικεφαλής της καταστολής στη Βολιβία ή τον Αλόις Μπρούνερ που έγινε ειδικός σύμβουλος του Σύρου προέδρου (πριν από το Μπάαθ) αφού εξόντωσε Εβραίους στην Αυστρία, την Ελλάδα και τη Γαλλία. . Ωστόσο, φαινόταν ότι αυτό θα έπαυε με τη διάλυση της ΕΣΣΔ.

Ωστόσο, πολιτοφυλακές Μπαντεριστών, Ουστάσι και Ναζί εμφανίστηκαν στον δημόσιο χώρο με τη διάλυση του Συμφώνου της Βαρσοβίας και την ανεξαρτησία των πρώην σοβιετικών κρατών. Έλαβαν την υποστήριξη των Αγγλοσαξόνων στο όνομα της συνεργασίας των γονιών τους κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου. Ως παραδείγματα ας θυμηθούμε:

Στη Βουλγαρία, εδώ και δεκαπέντε περίπου χρόνια πραγματοποιείται στη Σόφια ετήσια εκδήλωση στη μνήμη του στρατηγού Hristo Lukov [14].
Στην Εσθονία, ξεκινήσαμε το 2009 με την επιστροφή της στάχτης του συνταγματάρχη SS Alfons Rebane (ο «Εσθονός Rommel»), στη συνέχεια με την κατάθεση αναμνηστικής πλακέτας [15], κάθε φορά με την ισχυρή υποστήριξη του προέδρου Toomas Hendrik Ilves (ο ίδιος ήταν αξιωματούχος στις ΗΠΑ). Ο υπουργός Άμυνας Urmas Reinsalu επισκέφτηκε το νησί Saaremaa το 2012 για να λάβει μέρος σε μια τελετή της «Συμμαχίας των Αγωνιστών Ελευθερίας της Εσθονίας» (συνεργατών των Ναζί) και να συγχαρεί τους πρώην SS που «απελευθέρωσαν την πατρίδα» [16]..
Στη Λετονία, η πρόεδρος Vaira Vīķe-Freiberga (1999-2007) ισχυριζόταν ότι «οι SS ήταν ήρωες του αντισοβιετικού αγώνα». Τροποποίησε τα σχολικά βιβλία ιστορίας και επέτρεψε διαδηλώσεις στη μνήμη αυτών των «ηρώων». Η Λετονία, όπου το ένα τέταρτο του πληθυσμού είναι Ρώσοι, έχει απαγορεύσει τη χρήση των ρωσικών στα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Επίσης, μαζί με την Εσθονία, το 2018 έχτισε ένα τείχος στα ρωσικά σύνορά της [17].
Στη Βολιβία, η MI6 βασίστηκε στην κοινότητα των Ουστάσι της Κροατίας για να ανατρέψει τον πρόεδρο Έβο Μοράλες, το 2019 [18].

Στις 18 Νοεμβρίου 2020, η 3η Επιτροπή της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών ενέκρινε ψήφισμα σχετικά με την «Καταπολέμηση της εξύμνησης του ναζισμού, του νεοναζισμού και άλλων πρακτικών που συμβάλλουν στην τροφοδότηση σύγχρονων μορφών ρατσισμού, φυλετικών διακρίσεων, ξενοφοβίας και σχετικής μισαλλοδοξίας» (Ηνωμένα Έθνη A/C.3/75/L.49). Όλα τα μέλη του ΟΗΕ ψήφισαν «υπέρ», μόνο οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ουκρανία ψήφισαν «κατά». Όλα τα μέλη του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης απείχαν.

Εικόνα
Ο πράκτορας του stay-behind του ΝΑΤΟ, Dmitryo Yarosh.

συνεχίζεται

….τό Φρέαρ……το Φρέαρ….
Άβαταρ μέλους

Who is The 4th man

Δημοσιεύσεις: 3980
Εγγραφή: 11 Απρ 2018, 17:44

Re: Τιερί Μεϊσάν:Η συμμαχία της MI6, της CIA και των μπαντεριστών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Who is The 4th man » 14 Απρ 2022, 03:49

ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΑΙΤΙΕΣ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Στις 8 Μαΐου 2007, στην Ternopol (δυτική Ουκρανία), ναζιστικές και ισλαμιστικές μικρές ομάδες δημιούργησαν ένα «Αντιιμπεριαλιστικό Μέτωπο» για να πολεμήσουν όλες μαζί ενάντια στη Ρωσία. Συμμετείχαν οργανώσεις από τη Λιθουανία, την Πολωνία, την Ουκρανία και τη Ρωσία, συμπεριλαμβανομένων των ισλαμιστών αυτονομιστών από την Κριμαία, την Αδύγεα, το Νταγκεστάν, την Ινγκουσετία, την Καμπαρντίνο-Μπαλκαρία, την Καρατσάγεβο-Τσερκεσία, την Οσετία, την Τσετσενία. Μη μπορώντας να πάει εκεί λόγω των διεθνών κυρώσεων, ο Ντόκα Ουμάροφ, εμίρης της Ιτσκερίας (Τσετσενίας) ο οποίος θεωρείται από τα Ηνωμένα Έθνη μέλος της Αλ Κάιντα, διαβάστηκε εκεί η συνεισφορά του. Το Μέτωπο προεδρεύεται από τον Dmytro Yarosh, ο οποίος είχε πάει να πολεμήσει στην Τσετσενία. Με τον Andriy Biletsky, τον «Λευκό Φύρερ», δημιούργησε τον Δεξιό Τομέα που έκανε την επανάσταση της EuroMaïdan και μετά το τάγμα Azov. Από τις 2 Νοεμβρίου 2021 είναι σύμβουλος του Ανώτατου Διοικητή των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, στρατηγού Valerii Zaluzhnyi.

Από της διάλυσης της ΕΣΣΔ, η Ουκρανία αναβίωσε τους παλιούς της δαίμονες. Τα σχολικά βιβλία ιστορίας έχουν τροποποιηθεί. Εδώ και τριάντα χρόνια, τα παιδιά μαθαίνουν στο σχολείο ότι η χώρα τους δεν ήταν ανεξάρτητη παρά μόνο χάρη στους Ναζί και ότι δεν έχουν κοινά γονίδια με τους Ρώσους, αυτή την κατώτερη φυλή. Κάθε χρόνο, δεκάδες χιλιάδες παιδιά και έφηβοι παρευρίσκονται στα «στρατόπεδα διακοπών» των Μπαντεριστών, όπως έκανε η Νεολαία του Χίτλερ. Ψάλλουν το σύνθημά τους: «Δόξα στην Ουκρανία!». Αυτοί οι νέοι, κορίτσια και αγόρια, βρίσκουν σήμερα άσυλο στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Αύριο, όπως και οι σύμμαχοί τους της Αδελφοί Μουσουλμάνοι, κάποιοι από αυτούς θα διαπράξουν επιθέσεις εκεί.

Ήδη, οι μπαντεριστές στρατολογούν δόκιμους στη Γερμανία, τον Καναδά, τη Γαλλία, την Πολωνία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις Ηνωμένες Πολιτείες και, από τώρα και στο εξής, αξιωματικούς στις στρατιωτικές σχολές αυτών των χωρών. Για αυτό, δημιούργησαν, το 2019, ένα μυστικό Τάγμα, το Centuria, το οποίο διαδίδει την ιδεολογία τους. Αυτό το Τάγμα αντιτίθεται στις δημοκρατικές διαδικασίες και στην καθολική ψηφοφορία. Τα μέλη του απαγγέλλουν την «Προσευχή των Ουκρανών Εθνικιστών», που γράφτηκε από τον Josef Mashchak κατά την περίοδο του Μεσοπολέμου. Φορούν τον Δανικό Σταυρό του Ήλιου και πολλαπλασιάζουν τις αναφορές στο Τάγμα της Θούλης, στο οποίο ανήκαν οι πολύ υψηλοί αξιωματούχοι των Ναζί. Οι δυτικοί στρατοί δεν πήραν αυτή την απειλή στα σοβαρά. Αυτή η ιδεολογία, όπως αυτή των Αδελφών Μουσουλμάνων στη Μέση Ανατολή, εξαπλώνεται αστραπιαία.

Το βρώμικο θηρίο είναι ήδη εδώ, ανάμεσά μας.

Πώς μπορούμε να είμαστε τόσο τυφλοί;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας