Ρωσική αεροπορία πραγματοποίησε αποστολή καταστολής αεράμυνας στην Ουκρανία με 4 Su-57

852

Ήταν δικτυοκεντρικά συνδεδεμένα και έδρασαν αποτελεσματικά

H ρωσική αεροπορία για πρώτη φορά χρησιμοποίησε επιχειρησιακά τέσσερα μαχητικά πέμπτης γενιάς Su-57 συνδεδεμένα δικτυοκεντρικά σε αποστολή καταστολής αεράμυνας.

Τα υπερσύγχρονα ρωσικά μαχητικά χρησιμοποίησαν το ενοποιημένο σύστημα πληροφοριών ώστε να δρουν ως «ένα» μαχητικό σε πραγματικό χρόνο σε ότι αφορά τις επικοινωνίες, την μετάδοση δεδομένων και τα συστήματα πλοήγησης και ταυτοποίησης.

Αυτό αυξάνει την αποτελεσματικότητα σε αποστολές έρευνας και καταστροφής στόχων.

Eπί του πρακτέου οι Ρώσοι πέτυχαν να αποκτήσουν τις ίδιες δυνατότητες με την αμερικανική Αεροπορία και τις δοκίμασαν σε πραγματικό πολεμικό πεδίο.

Oι Αμερικανοί ξέρουν πως οι Ρώσοι κάνουν χρήση των Su-57 εδώ και αρκετές ημέρες.

Σημειώνεται ότι οι Ρώσοι είχαν χρησιμοποιήσει Su-57 και στην Συρία αλλά τα πρωτότυπα όχι τα μαχητικά της σειριακής παραγωγής όπως γίνεται τώρα.

Η Δύση όχι μόνο έχει υποστεί μεγάλη οικονομική φθορά από τις αντι-ρωσικές κυρώσεις αλλά «ανάγκασαν» τους Ρώσους να αποκτήσουν σημαντικές πολεμικές και επιχειρησιακές εμπειρίες που θα τους βοηθήσουν να αναβαθμίσουν πολύ περισσότερο τις ένοπλες δυνάμεις τους.

Άλλωστε από μαζικό πόλεμο τύπου Ουκρανίας ούτε οι Αμερικανοί μπορούν να ισχυριστούν ότι διαθέτουν ανάλογη εμπειρία με εξαίρεση ίσως τον τελευταίο πόλεμο του Ιράκ στην φάση της αμερικανικής εισβολής και όχι κατά την διάρκεια της κατοχής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας