Η Ρωσία έχει δίκιο-Στρατηγική ήττα ΗΠΑ-ΝΑΤΟ στην Ουκρανία-Βατερλώ ο ελληνικός αντιρωσισμός

2871
Για ένα νέο κίνημα απελευθέρωσης

“Κάθε μέρα που περνάει βλέπουμε να καταρρέει μέσα στη κοινωνία μας η πρωτοφανής αντιρώσικη πλύση εγκεφάλου που εξαπέλυσαν οι ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ, το σάπιο και εξαρτημένο πολιτικό κατεστημένο αλλά και το σύνολο σχεδόν της πολιτικής τάξης της χώρας μας” τόνισε από τη Θεσ/κη ο Παναγιώτης Λαφαζάνης στην Ημερίδα που οργάνωσαν στην Σταυρούπολη Αυτοδιοικητικές παρατάξεις με θέμα “Ελληνισμός και γεωπολιτικές εξελίξεις”.

Σήμερα, είπε ο Π. Λαφαζάνης, “φαίνεται ακόμα πιο καθαρά, κάτι που τόνιζα εξαρχής, ότι η Ρωσία έχει δίκιο στο Ουκρανικό ζήτημα.

Σήμερα όλο και περισσότεροι, παρακάμπτουν την παραπληροφόρηση και αντιλαμβάνονται ότι στην πραγματικότητα η Ρωσία είναι αμυνόμενη και ότι επιτιθέμενοι είναι οι ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ που, αρχής γενομένης από το αμερικάνικο αντιρωσικό πραξικόπημα του Κιέβου το 2014, σχεδίασαν, οργάνωσαν, μεθόδευσαν και κλιμακώνουν έναν νέο, στην ουσία παγκόσμιο, πόλεμο δια αντιπροσώπων, όπου αυτόν τον μακάβριο ρόλο ανέλαβε να διεκπεραιώσει ως μαριονέτα η οπερετική “χούντα” του Ζελένσκι, θυσιάζοντας απολύτως την Ουκρανία και τον Ουκρανικό λαό στο βωμό ενός από τα πλέον τυχοδιωκτικά σχέδια στην ανθρώπινη ιστορία: την μάταιη αναβίωση της αμερικάνικης παγκόσμιας ηγεμονίας

Τα σχέδια της Δύσης αποτυγχάνουν και οδηγούνται σε συντριβή! Σημειώνονται νίκες και επιτυχίες

της Ρωσίας σε πολιτικό, οικονομικό και στρατιωτικό πεδίο

 Η εξέλιξη των γεγονότων βεβαιώνει, υπογράμμισε ο Π. Λαφαζάνης, ότι “τα σχέδια της Δύσης στο ουκρανικό πεδίο αποτυγχάνουν σε πολιτικό, οικονομικό και στρατιωτικό επίπεδο και σταδιακά οδηγούνται σε συντριβή.

Κατ’ αρχάς τα αμερικανονατοϊκά σχέδια βρήκαν απέναντί τους τα 2/3 περίπου του πλανήτη σε πληθυσμό. Οι πρωτοφανείς, επίσης, παράνομες κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας, αντί να πλήξουν κυρίως την τελευταία, έπληξαν περισσότερο τη Δύση και κυρίως λειτούργησαν και λειτουργούν καταστροφικά για την μεγάλη αμερικάνικη αποικία που λέγεται Ευρώπη (ΕΕ), ενώ η Ρωσία βλέπει τα έσοδά της από τους υδρογονάνθρακες να εκτινάσσονται και το ρούβλι να σημειώνει εκπληκτική άνοδο.

Την ίδια ώρα η Ρωσία σημειώνει σημαντικές επιτυχίες και σε στρατιωτικό επίπεδο και όλα δείχνουν ότι, παρά τις δυσκολίες που μεταξύ άλλων προέρχονται από τον Δυτικό υπερεξοπλισμό της Ουκρανίας, τη ροή δυτικών μισθοφόρων, την αμερικάνικη τεχνολογική και όχι μόνο διεύθυνση του ουκρανικού στρατού και του πρωτοφανή πακτωλό οικονομικής βοήθειας για την στρατιωτική και οικονομική στήριξη της κατεστραμμένης Ουκρανικής χώρας με τους πιο πλούσιους και άπληστους ολιγάρχες, η οριστική μεγάλη νίκη θα στέψει και ίσως πολύ γρήγορα, τα Ρώσικα όπλα.

Στρατηγική ήττα ΗΠΑ και ΝΑΤΟ στην Ουκρανία! Η Δύση εξωθείται σε οικονομικό κατήφορο και

ξεπεσμό!

Η Ρωσία αυτήν την ώρα διεξάγει εκ των πραγμάτων πόλεμο κατά της ολοκληρωτικής αμερικάνικης “παγκοσμιοποίησης” των πολυεθνικών γιγάντων. Ένα πόλεμο κατά της αποεθνοποίησης και της διάλυσης των εθνών κρατών, για ένα πολυπολικό κόσμο και μια νέα παγκόσμια αρχιτεκτονική ασφάλειας που θα επιτρέπει να ανασαίνουν και να έχουν φωνή και ρόλο μεσαία και μικρά έθνη, αντί να αποτελούν τα νεοαποικιακά εξαθλιωμένα “οικόπεδα” καταλήστευσης της παγκόσμιας ολιγαρχικής νομενκλατούρας.

Οι ΗΠΑ με την ήττα τους στο Ουκρανικό πεδίο δεν χάνουν απλώς άλλο ένα τοπικό ή περιφερειακό πόλεμο. Χάνουν οριστικά κάθε δυνατότητα να επηρεάζουν ουσιωδώς τις παγκόσμιες εξελίξεις και χωρίς την ισχύ του δολαρίου – φούσκα που εκτοπίζεται, κινδυνεύουν να δουν ένα γρήγορο οικονομικό κατήφορο, αφού άλλωστε τα επόμενα χρόνια άλλωστε θα παραμεριστούν οικονομικά στην τρίτη θέση στον κόσμο, υποσκελιζόμενες από την Κίνα και την Ινδία, ενώ οι Δυτικές χώρες θα είναι σχεδόν όλες εκτός δεκάδας ή και εικοσάδας στην παγκόσμια οικονομική κατάταξη.

Η προδοτική και υποδουλωτική στρατηγική παράδοσης της χώρας σε ΗΠΑ και ΝΑΤΟ από

κυβέρνηση, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Δυστυχώς, τόνισε με έμφαση ο Παν. Λαφαζάνης, “το μεγαλύτερο θύμα του ουκρανικού πολέμου αποβαίνει η Ελλάδα” “Η Ελλάδα παρεδόθη” κατά τον Παν. Λαφαζάνη, “ως το πιο άθλιο και άβουλο προτεκτοράτο, κυριολεκτικά ως άθυρμα, στην στρατηγική των αντιρώσικων ψυχώσεων, στα ληστρικά και τυχοδιωκτικά πολεμικά σχέδια των ΗΠΑ και με αιχμή την βάση της Αλεξ/πολης κατέστη αμερικάνικο οικόπεδο και το κύριο όχημα ΗΠΑ-ΝΑΤΟ για τη μεταφορά στρατιωτικού δυναμικού και εξοπλισμών προς εξυπηρέτηση των Ουκρανικών δυνάμεων.

Η Ελλάδα, ταυτόχρονα, έκλεισε πρωτοφανώς στην ουσία τη Ρωσική πρεσβεία στη χώρα, αφού απέλασε άνευ της παραμικρής αιτιολογίας το σύνολο σχεδόν του διπλωματικού προσωπικού της, ενώ την ίδια ώρα έκλεισε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στη χώρα που είχαν δεσμούς με τη Ρωσία και εξοστράκισε ακόμα όλη την μεγάλη καλλιτεχνική κληρονομιά της Ρωσίας.

Ακόμη χειρότερα οι άθλιοι υπόδουλοι των Αθηνών, χωρίς την τήρηση καμιάς στοιχειώδους δημοκρατικής διαδικασίας, απεφάσισαν και διέταξαν την αποστολή εν κρυπτώ και παραβύστω φουρνιές επί φουρνιών οπλικά συστήματα στην Ουκρανία, εμπλεκόμενοι άμεσα χωρίς καμμιά ενθική συλλογική απόφαση, στον πόλεμο κατά Ρωσίας.

Μεγάλες εθνικές προδοσίες και μεγάλα οικονομικά εγκλήματα υπερχρέωσης της χώρας και

κοινωνικοταξικής φτωχοποίησης και εξαθλίωσης του ελληνικού λαού.

Στη χώρα τα κόμματα της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝΑΛ, πρωτοστατούσης της κυβέρνησης Μητσοτάκη, διέπραξαν μεγάλες εθνικές προδοσίες σε σχέση με το ουκρανικό ζήτημα και ταυτόχρονα προέβησαν σε μεγάλα εθνικά εγκλήματα.

Η Ελλάδα όχι μόνο δεν συντάχθηκε με τη “σωστή πλευρά της ιστορίας” αλλά και σύρθηκε οικειοθελώς και υπόδουλη με την πλευρά της Δύσης, η οποία οδεύει στην παρακμή και κατευθύνεται σε μεγάλη στρατηγική ήττα σε όλους τους τομείς, η οποία θα έχει οδυνηρές εθνικές συνέπειες.

Η Ελλάδα με την εθελόδουλη τυφλή Δυτική υποταγή της στην Ουκρανική σύγκρουση, κινδυνεύει να απωλέσει Αιγαίο, Ανατ. Μεσόγειο και Κύπρο, τα οποία έχουν στηριχτεί τα μάλλα και αθέατα από την Ρωσική πλευρά έναντι της Τουρκικής βουλιμίας και επιθετικότητας.

Μια Ελλάδα της οποίας έχουν ήδη ακρωτηριασθεί κυριαρχικά δικαιώματα αλλά και κυριαρχία, κινδυνεύει τώρα, με τον Ουκρανικό πόλεμο σε εξέλιξη, να υποστεί την “τελική λύση” με τη Δύση σε ρόλο “επιτήδειου ουδέτερου” όπως έγινε με την Κυπριακή τραγωδία του ’74.

Η στρατηγική όμως της κυβέρνησης Μητσοτάκη, η οποία συνεπικουρείται από τα παραδομένα σε ηγετικό επίπεδο μορφώματα του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και χαρακτηρίζεται από τη στρατηγική του άφωνου δουλοπρεπούς προτεκτοράτου, δεν θα έχει μόνο οδυνηρές εθνικές συνέπειες που θα θέσουν υπό ερώτημα την ίδια την επιβίωση της χώρας.

Η στρατηγική βαθιάς υποτέλειας της κυβέρνησης Μητσοτάκη και των συνεταίρων της, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, έχει βαθύτατα κοινωνικοταξικά χαρακτηριστικά παράδοσης της χώρας σε ξένα κέντρα και σε μια διαπλεκόμενη, κρατικοδίαιτη εγχώρια ολιγαρχία που κατέχει τα ΜΜΕ και διευθύνει ως υπαλληλικό προσωπικό την κατεστημένη πολιτική τάξη της χωρας. Η κυβέρνηση και τα συνεταιράκια της, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ με τις αριστερές και ακροδεξιές παραφυάδες τους, παραδίδοντας τη πατρίδα μας στην αμερικάνικη παγκοσμιοποίηση των πολυεθνικών κολοσσών και στους αμερικάνικους πολέμους, οδηγούν τη χώρα και τον λαό σε γενικό οικονομικό ξεπούλημα, σε πρωτοφανή στα χρονικά υπερχρέωση του δημοσίου και της κοινωνίας, στη παραγωγική διάλυση της οικονομίας και κυρίως στην πιο τραγική στα ιστορικά χρονικά της πατρίδας μας φτωχοποίηση και εξαθλίωση του ελληνικού λαού.

Ο ελληνικός λαός διαβρωμένος από τις αλλεπάλληλες προδοτικές διαψεύσεις και την προπαγάνδα της αποεθνοποίησης και της διάλυσης της ιστορικής και πολιτιστικής του ταυτότητας στο όνομα της Δυτικής νεοαποικιοκρατίας και ενός ψευδεπίγραφου ευρωπαϊσμού, υπομένει ακόμα, παρά την δυσφορία και την οργή του, το νέο δυσβάστακτο και καταστροφικό εθνικό ζυγό, αναζητώντας αξιόπιστη εναλλακτική ανατρεπτική πολιτική έκφραση και εναλλακτική ανατρεπτική προγραμματική λύση.

Και τα δύο δεν θα αργήσουν! Θα επισυμβούν και θα θριαμβεύσουν πολύ γρήγορα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας