Η ουκρανική Στρατονομία κυνηγάει άνδρες στους δρόμους για στρατολόγηση!

925

Οι Ρώσοι εκκαθάρισαν το 1/3 της πόλης του Μπάκχμουτ

Το Κίεβο προσπαθεί να στρατολογήσει άνδρες για να δημιουργήσει νέες εφεδρείες και έχει στήσει ένα πραγματικό ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει και να συλλάβει όσους έχουν αποφύγει την στράτευση ή  εν τέλει ήρθε η σειρά τους να καταταχτούν αλλά το αποφεύγουν βλέποντας πως το ουκρανικό μέτωπο αποτελεί μία πραγματική «κρεατομηχανή».

Χαρακτηριστικό βίντεο δείχνει την ουκρανική Στρατονομία να κυνηγάει  «νεοσύλλεκτους».

Στο αμερικανικό Πεντάγωνο διακινείται η πληροφορία ότι οι απώλειες των Ουκρανών ξεπερνούν τις 260.000!

Το καθεστώς Ζελένσκι με τις κινήσεις του ουσιαστικά παραδέχεται ότι «δεν έχει πλέον προσωπικό».

Μάλιστα το μέγεθος των ουκρανικών απωλειών και της δυσκολίας αναπλήρωσης αυτών φαίνεται και από έγγραφο του ουκρανικού ΥΠΑΜ που βγήκε στην δημοσιότητα και καλεί ουσιαστικά κάθε άνδρα από 20 έως 55 για να επιστρατευτεί με το πιο φοβερό να είναι ότι δεν εξαιρεί ούτε όσους έχουν ψυχικά προβλήματα ή φυσικές αναπηρίες!

Στο μεταξύ συνεχίζονται οι οδομαχίες στο Μπάκχμουτ και οι συγκρούσεις από κτίριο σε κτίριο με τους Ρώσους να έχουν εκκαθαρίσει το ένα τρίτο της πόλης και τις δυνάμεις τους να συμπιέζουν τους Ουκρανούς από εισερχόμενες από τις βόρειες και τις νότιες συνοικίες.

Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές οι Ρώσοι απέχουν από το κέντρο της πόλης μόλις 1.000 μέτρα.

Στο μέτωπο του Σεβέρσκ, αθόρυβα οι Ρώσοι κατάφεραν να προσεγγίσουν την πόλη από τρεις πλευρές, αλλά προχωρούν αργά καθώς περιμένουν την τελική εκκαθάριση του Μπάχκμουτ για να στραφούν με περισσότερες δυνάμεις κατά του Σεβέρσκ.

Πάντως κατέλαβαν την πόλη Μπελορόβκα στα ανατολικά περίχωρα του Σεβέρσκ.

Στο Ugledar υπάρχει στασιμότητα. Οι Ουκρανοί είναι πολύ καλά οχυρωμένοι στην βιομηχανική ζώνη και έχουν νακροθετήσει πολλά κτίρια της πόλης.

Και εκεί οι Ρώσοι θα χρειαστούν μεγαλύτερες δυνάμεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας