Η Ουκρανία «ναρκοθέτησε» ένα από τα μεγαλύτερα τουριστικά θέρετρα της Τουρκίας!

1020

Έντονη ανησυχία προκάλεσε στις τουρκικές αρχές το γεγονός ότι βρέθηκαν σε παραλία της Τουρκίας 28 ουκρανικές νάρκες, οι οποίες δεν εξερράγησαν και αποτελούν μεγάλο κίνδυνο για τους τουρίστες.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο θέρετρο Shile της Μαύρης Θάλασσας, κοντά στην Κωνσταντινούπολη.

Η περιοχή της παραλίας έκλεισε αμέσως για το κοινό μετά την ανακάλυψη ναρκών που θα μπορούσαν να προκαλέσουν θανατηφόρους τραυματισμούς σε ανθρώπους.

Οι τουρκικές αρχές έχουν ήδη ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό. Στο σημείο στάλθηκαν ειδικοί και η πρόσβαση στην παραλία για τους επισκέπτες έκλεισε αμέσως για να διασφαλιστεί η ασφάλειά τους.

Πρόκειται για ναυτικές νάρκες της Ουκρανίας, οι οποίες παγίδευαν τις προσεγγίσεις στην Οδησσό.

Προηγουμένως, τέτοιες νάρκες είχαν ήδη παρατηρηθεί στα ανοικτά των ακτών της Τουρκίας, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει επίσημες δηλώσεις στην Άγκυρα για το θέμα αυτό.

Η σοβαρότητα αυτής της κατάστασης γίνεται εμφανής, δεδομένου ότι η Τουρκία βρίσκεται πλέον στο αποκορύφωμα της τουριστικής περιόδου.

Τα θέρετρα της χώρας προσελκύουν ετησίως έναν τεράστιο αριθμό ταξιδιωτών από διάφορα μέρη του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων τουριστών από την Ευρώπη, την Ουκρανία και τη Ρωσία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας