Η Ντιναμό φυγάδευσε μέλος της BBB την τραγική νύχτα στη Ν.Φιλαδέλφεια!!!

650

Ειδικότερα, το κροατικό περιοδικό αναφέρει, ότι ο εν λόγω χούλιγκαν είναι γιος μέλος του συμβουλίου της ομάδας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ντίνο Κόρντιτς κρύφτηκε σε έναν θάμνο και τηλεφώνησε στον πατέρα του, Ζέλικο Κόρντιτς, υπάλληλο και μέλος του συμβουλίου της Ντινάμο.

Αυτός με τη σειρά του κάλεσε την πρόεδρο, Βλάκτα Πέρας στην Αθήνα κι εκείνη έστειλε τους Μιλιένκο Σάκομαν (σ.σ. υπεύθυνος του γηπέδου) και Μπρούνο Μάρκοβιτς (σ.σ. υπεύθυνος για τα ταξίδια) να τον παραλάβουν.

Ο Ζέλικο Κόρντιτς επιβεβαίωσε τα πάντα στην αστυνομία. Στη Ντινάμο φοβούνται πιθανές κυρώσεις για τη Βλάτκα Πέρας και τον σύλλογο. Αν ο Ντίνο Κόρντιτς θεωρούταν ύποπτος, η ελληνική αστυνομία θα είχε ζητήσει ήδη την έκδοσή του, επειδή το όνομά του βρισκόταν στη λίστα των οπαδών που μπήκαν στην Ελλάδα.

Το “National” έχει μάθει από αρκετές πηγές ότι κοντά στην ηγεσία της Ντινάμο ότι ολόκληρος ο σύλλογος “κάθεται στα καρφιά” εδώ και 1,5 μήνα. Αυτό συμβαίνει λόγω του φόβου ότι θα διαρρεύσει η πληροφορία πώς στις 8 Αυγούστου, όταν η αποστολή επέστρεφε από την Αθήνα έπειτα από την αναβολή του αγώνα με την ΑΕΚ λόγω των επεισοδίων που οδήγησαν στον θάνατο ενός Έλληνα οπαδού, στο αεροπλάνο υπήρχε ένας “παράξενος επιβάτης”.

Συγκεκριμένα, 64 μέλη της αποστολής της Ντινάμο ταξίδεψαν στην Ελλάδα και 65 επέστρεψαν από την Αθήνα. Αυτός ο λαθρεπιβάτης, το 65ο άτομο στο αεροπλάνο, ήταν ένα από τα μέλη των Bad Blue Boys που συμμετείχαν στα αιματηρά επεισόδια και μετά τις μαζικές συλλήψεις των Κροατών οπαδών φυγαδεύτηκε στο ξενοδοχείο όπου έμενε η αποστολή της Ντινάμο, του δόθηκαν ρούχα της ομάδας, τον έβαλαν στην πτήση τσάρτερ και τον έφεραν πίσω στο Ζάγκρεμπ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας