Η ΝΔ προικοδότησε τη φήμη του Κασιδιάρη-Συνέντευξη Γ.Μουζάλα στον ΣΚΑΙ

613

Συνέντευξη του βουλευτή Νοτίου Τομέα Β’ Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιάννη Μουζάλα, στον «ΣΚΑΪ» και την εκπομπή «ΣΗΜΕΡΑ»

-Η ΝΔ προικοδότησε τη φήμη του Κασιδιάρη-

Tις αποφάσεις του Αρείου Πάγου για το «κόμμα Κασιδιάρη», αλλά και τις δυνατότητες για το σχηματισμό προοδευτικής κυβέρνησης την επομένη των εκλογών σχολίασε, σήμερα το πρωί, στον «ΣΚΑΪ» και στην εκπομπή «ΣΗΜΕΡΑ», ο υποψήφιος  βουλευτής Νότιου Τομέα Αθήνας, κ. Γιάννης Μουζάλας.

«Επί 2,5 χρόνια από φυλακή υψίστης ασφαλείας ο Κασιδιάρης κάνει προεκλογική εκστρατεία», τόνισε ο κ. Μουζάλας,

«Η τροπολογία ήταν λάθος κι αυτό φάνηκε γιατί έφεραν άλλες τρεις προκειμένου να αποδώσει. Υπήρχαν κι άλλες προτάσεις, ωστόσο η Νέα Δημοκρατία επέμενε στη λάθος», ανέφερε ο κ. Μουζάλας και πρόσθεσε ότι «με το να φέρνει η Νέα Δημοκρατία συνέχεια συμπληρωματικές τροπολογίες μήπως και αποκλειστεί ο Κασιδιάρης, προικοδότησε τη φήμη του».

Ο κ. Μουζάλας υπενθύμισε, ότι «το μόνο κόμμα που δεν έστειλε μάρτυρα κατηγορίας στη δίκη της Χρυσής Αυγής, ήταν η Νέα Δημοκρατία».

Για το σχηματισμό προοδευτικής κυβέρνησης και το ΜεΡΑ25

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κάνει μία συγκεκριμένη πρόταση η οποία λέει ότι πρέπει να υπάρξει μια προοδευτική κυβέρνηση, που θα έχει προοδευτικές θέσεις και θα συγκλίνει εκεί.  Συγκεκριμένα αναφέρω την ακρίβεια, το ΦΠΑ, το φόρο ειδικής κατανάλωσης, τους μισθούς, το ΕΣΥ, την Παιδεία, τις υποκλοπές και τα ζητήματα δημοκρατίας. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πιστεύει ότι σε αυτά τα ζητήματα, αυτά τα 4 χρόνια υπήρξε σύγκλιση του ΚΚΕ, του ΜεΡΑ25 και σημαντική σύγκλιση με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. Συνεπώς, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κάνει την πρόσκληση, το ποιος θα απευθυνθεί θετικά σε αυτήν μετά τις εκλογές, θα καθοριστεί και από το αποτέλεσμα των εκλογών», ανέφερε ο κ. Μουζάλας.

Ερωτηθείς για το εάν χωράει σε μία προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας το ΜεΡΑ 25 το οποίο έχει θέσεις όπως το σχέδιο «Δήμητρα», ο κ. Μουζάλας σημείωσε  ότι  «η συνεργασία προϋποθέτει σύγκλιση σε συγκεκριμένα θέματα, επομένως σε αυτά τα θέματα έτσι όπως τα βάζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, δεν χωράει».

Στη συνέχεια ο κ. Μουζάλας τόνισε ότι ο «ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα είναι πρώτο κόμμα στις εκλογές κι αυτό είναι κάτι που αναγκαστικά, με την έννοια της ιστορικής ευθύνης, θα καθορίσει ξανά τα πράγματα».

«Ιστορική ευθύνη, για να μην την αποδίδουμε  μόνο στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ή στο ΚΚΕ, θα έχει και ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ την επόμενη ημέρα των εκλογών, δηλαδή με ποια ευελιξία θα χειριστεί τα πράγματα ώστε να σχηματιστεί μια προοδευτική κυβέρνηση», πρόσθεσε ο κ. Μουζάλας.

Η συνέντευξη του Γ. Μουζάλα στον ΣΚΑΪ:

https://www.facebook.com/IMouzalas/videos/221640590504738

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας