Γιός μήνυσε χήρα Τράγκα-Άγρια διαμάχη για τη μυθώδη-δεσμευμένη περιουσία του θανόντος

827

Μήνυση κατέθεσε ο γιος του Γιώργου Τράγκα κατά της χήρας, Μαρίας Καρρά, για απιστία κακουργηματικού χαρακτήρα, προσθέτοντας ένα ακόμα επεισόδιο στον πόλεμο που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους κληρονόμους του.

Ο Γιάννης Τράγκας, τους κατηγορεί ότι την ώρα που η περιουσία-μαμούθ του Γιώργου Τράγκα έχει δεσμευθεί, βάζουν χέρι στα χρήματα.

«Έχουν δοθεί 320.000 ευρώ για δαπάνες από έξοδα σε ακίνητα στο Μονακό όπου διαμένει μόνιμα η χήρα Τράγκα» λέει ο Γιάννης Τράγκας

Συγκεκριμένα, η μήνυση κατατέθηκε εις βάρος της χήρας Μαρίας Καρρά, ενός Ελβετού δικηγόρου από τη Γενεύη και μιας συμβολαιογράφου στο Μονακό, για απιστία κακουργηματικού χαρακτήρα.

Όπως αναφέρει ο Γιάννης Τράγκας, έχουν δοθεί 320.000 ευρώ μέσα σε έναν χρόνο για δαπάνες από έξοδα σε ακίνητα στο Μονακό όπου διαμένει μόνιμα η χήρα Τράγκα, για ακίνητα στην Αμερική, μέχρι χρήματα για πάρκινγκ στο Μονακό, συντήρηση της Bentley και της Rolls Royce που διαθέτει η Μαρία Καρρά, συντήρηση και χημικά πισίνας στην εξοχική κατοικία του Σεν Τροπέ, αλλά και την αμοιβή του Ελβετού δικηγόρου η οποία ξεπερνά το ποσό των 100.000 ευρώ και όπως αναφέρεται στο δικόγραφο ο συνεκτελεστής της διαθήκης από τη Γενεύη πλήρωσε τον εαυτό του.

Εχει δεσμευτεί μόνο η περιουσία στην Ελλάδα

Όπως ανέφερε ο πληρεξούσιος δικηγόρος του Γιώργου Τράγκα, Νίκος Αγαπηνός, «ο μοναδικός μη διωκόμενος κληρονόμος Τράγκα, Ιωάννης Τράγκας, ανακάλυψε από έρευνα στο συμβολαιογραφείο του Έλληνα συνεκτελεστή συμβολαιογράφου της διαθήκης Τράγκα ότι ο έτερος Ελβετός συνεκτελεστής της διαθήκης ζημίωσε την κληρονομιά και το ελληνικό δημόσιο, χρησιμοποιώντας το ποσό των 320.000 ευρώ».

Αδέσμευτη παραμένει η περιουσία στην αλλοδαπή καταγγέλλει ο Γιάννης Τράγκας

Στις πρώτες γραμμές της μήνυσης αναφέρεται και το πώς έμαθαν τα παιδιά του αποβιώσαντος για την «μαμούθ» περιουσία του πατέρα τους.

«Περί τις αρχές Φεβρουαρίου 2022 ενημερωθήκαμε για την ύπαρξη διαθήκης του αποβιώσαντος πατέρα μου, η κυρία Καρρά σε ερώτηση του Δικηγόρου του αδελφού μου, επιβεβαίωσε την ύπαρξη των 5 ακινήτων στις ΗΠΑ, που είχαν αγοραστεί με χρήματα του αποβιώσαντος, μέσω εταιρικών μορφωμάτων τύπου «BVI» (British Virgin Islands), αποκλειστικών συμφερόντων του, χωρίς να μας γνωστοποιήσει το ιδιοκτησιακό καθεστώς, χωρίς να ταυτοποιήσει τα ακίνητα χωροταξικά, παρά το γεγονός ότι ερωτήθηκε επίμονα πολλές φορές επ’ αυτού, αναφέροντας μόνο τις Πολιτείες γενικώς και αορίστως».

Σύμφωνα πάντα με τον Γιάννη Τράγκα, έχει επιληφθεί η Αρχή Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματική Δραστηριότητα, δεσμεύοντας στο σύνολό της την κληρονομιαία περιουσία στο έδαφος της Ελλάδος, αφήνοντας όμως αδέσμευτη την περιουσία στην αλλοδαπή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας