Γιώργος Τσίπρας-Αποκαλύπτει επί της ουσίας τη ”στημένη-σικέ” μεθόδευση Αλ.Τσίπρα-Κασσελάκη

1144

Η επίθεση του Γιωργου Τσίπρα , με τις ευλογίες του Αλ.Τσίπρα,  χαρακτηρίζει στην ουσία συλλήβδην τους αντιπάλους τού Κασσελάκη ως υπονομευτές του Αλ.Τσίπρα.

Στις ΗΠΑ,  με πατρονία αμερικάνικα κέντρα , διαμορφώθηκε το συνοικέσιο Τσίπρα-Κασσελάκη με τις ευλογίες εγχώριων οικονομικών κέντρων

«Βόμβες» εκτόξευσε ο Γιώργος Τσίπρας λίγες ημέρες πριν από τον δεύτερο γύρο της εσωκομματικής κάλπης…

Σε μια δήλωση βόμβα για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προχώρησε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑΓιώργος Τσίπρας.
Ειδικότερα,  λίγες ημέρες πριν από τον β’ γύρο της κρισιμής εσωκομματικής κάλπης για την ανάδειξη νέου/νέας πρόεδρου, ο κ. Τσίπρας εξαπέλυσε μύδρους κατά των συντρόφων του στον ΣΥΡΙΖΑ:
«Υπήρξε υπονόμευση στον Αλέξη Τσίπρα, δεν σας λέω από ποιους», ανέφερε χαρακτηριστικά, τονίζοντας: «Από ποιους δεν σας το λέω, υπονόμευση υπήρξε σίγουρα.
Υπήρχαν σύντροφοι που ήθελαν να αποχωρήσει ο Αλέξης Τσίπρας από πρόεδρος του κόμματος.
Πολλές παρεμβάσεις που γινόντουσαν κατά διαστήματα είχαν προφανή σκοπό να πλήξουν είτε τον ίδιο προσωπικά είτε το κόμμα.
Αυτό δεν σημαίνει ότι απαγορεύονται οι διαφοροποιήσεις.
Προσωπικά έχω διαφοροποιηθεί για πράγματα και τον καιρό της διακυβέρνησης, αλλά είναι πολύ δύσκολο, κυρίως τον καιρό που ήμασταν αντιπολίτευση, να έχω διατυπώσει την άποψή μου δημόσια δηλαδή, αλλά χωρίς να κάνω ζημιά στο κόμμα.
Πάντως δεν ήταν όλες διαφοροποιήσεις το ίδιο».
Στη συνέχεια, ο Γιώργος Τσίπρας ανέφερε: «Ο Αλέξης Τσίπρας είναι παρών. Δεν έχει αποστρατευθεί. Είναι θέμα του νέου αρχηγού να τον καλέσει. Ο Αλέξης Τσίπρας είναι χρήσιμος».
Μάλιστα, συμπλήρωσε: «Πρέπει να προχωρήσουμε με ομόνοια, εφόσον μας ενδιαφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και η αξιωματική αντιπολίτευση.
Υπάρχει ένταση».ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας