Γιαννόπουλος: «Καρφώνει» Γεραπετρίτη για το κλείσιμο του Χαμόγελου του Παιδιού

421
Γεραπετρίτη για το κλείσιμο του Χαμόγελου

«Ζήτησε να μην δώσω άλλη δημοσιότητα στο θέμα»

Στην αποκάλυψη πως ο Γιώργος Γεραπετρίτης ζήτησε την Τρίτη από τον ίδιο να μην δώσει άλλη δημοσιότητα στις καταγγελίες του ότι το Χαμόγελο του Παιδιού κινδυνεύει με κλείσιμο εξαιτίας του νέου νομοθετικού πλαισίου της κυβέρνησης προχώρησε ο Κώστας Γιαννόπουλος

Ειδικότερα ο επικεφαλής της οργάνωσης μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 “κάρφωσε” τον υπουργό Επικρατείας λέγοντας ότι «αποδεσμεύτηκα από αυτό που μου ζήτησε χθες ο κ. Γεραπετρίτης να σταματήσουμε τη δημοσιότητα από τη στιγμή που ξεκίνησε διαδικασία και συναντήσεις με φορείς χωρίς να κληθούμε εμείς».

Σημειώνεται πως παρούσα στο πάνελ ήταν η αρμόδια υφυπουργός, Δόμνα Μιχαηλίδου, η οποία απέφυγε να κάνει σχετικά με την σχετική αναφορά Γιαννόπουλου.

Ο Κώστας Γιαννόπουλος, κατηγόρησε για εμπάθεια απέναντι στο Χαμόγελο του Παιδιού τη Δόμνα Μιχαηλίδου υποστηρίζοντας «πονάει αυτό το πράγμα που γίνεται. Έχετε μια εμπάθεια για «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Στους διαδρόμους του Υπουργείου έχουν δημιουργηθεί κάποια θέματα. Στα λόγια που μιλάμε όλα είναι καλά, αλλά υπάρχει δαμόκλειος σπάθη για την λειτουργία μας».

Από τη δική της πλευρά, η υφυπουργός αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης στις καταγγελίες του Κώστα Γιαννόπουλου, αντέτεινε ότι δεν μπορεί να υπάρχει καμία δομή, κανένα Ίδρυμα να μην έχει κανόνες και ότι η σχετική ΚΥΑ ρυθμίζει 82 δομές και όχι μόνο «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

«Οι προδιαγραφές είναι πρωτίστως στελέχωσης, αλλά είναι και κτηριακές. Δίνουμε έναν χρόνο για να προσαρμοστούν οι δομές σε αυτές τις προδιαγραφές. Μπορεί να έχουμε και κάποιο λάθος. Αν έχουμε, να το δούμε», υποστήριξε η Δόμνα Μιχαηλίδου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας