Γερουσιαστής Δημοκρατικών κατά Μπάιντεν-«Μας έφερε στα πρόθυρα πυρηνικού πολέμου με Ρωσία»

851
Γερουσιαστής Δημοκρατικών κατά Μπάιντεν

Σκληρά λόγια κατά του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν χρησιμοποίησε η πρώην γερουσιαστής των Δημοκρατικών και υποψήφια για το προεδρικό χρίσμα στις εκλογές του 2020 Tulsi Gabbard αναφερόμενη στη σημερινή κατάσταση στην Ουκρανία.

Η  πρώην βουλευτής Tulsi Gabbard λέει ότι η Αμερική βρίσκεται στα πρόθυρα ενός πυρηνικού πολέμου με τη Ρωσία. Σύμφωνα με την ίδια, ήταν η κυβέρνηση του προέδρου Τζο Μπάιντεν που ώθησε τον κόσμο σε μια τέτοια κατάσταση.

Ο υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ για το 2020 είπε ότι η κυβέρνηση Μπάιντεν χρησιμοποιεί  την κρίση στην Ουκρανία για να εμπλακεί σε έναν πόλεμο δια αντιπροσώπων με τη Ρωσία.

«Ο αμερικανικός λαός πρέπει να κατανοήσει τη σοβαρότητα της κατάστασης που έχουν δημιουργήσει η κυβέρνηση Μπάιντεν και οι ηγέτες στην Ουάσιγκτον», δήλωσε ο Γκάμπαρντ σε συνέντευξή του στο Fox News.

Η  πολιτικός του Δημοκρατικού Κόμματος από τη Χαβάη ήταν μεταξύ των υποψηφίων για την προεδρία που ηττήθηκαν από τον Μπάιντεν στις προκριματικές εκλογές για τις προεδρικές υποψηφιότητες για το 2020.

Ταυτόχρονα κάλεσε την κυβέρνηση Μπάιντεν να υποχωρήσει από την κρίση στην Ουκρανία για να επικεντρωθεί στη μεγάλη εικόνα και τη μεγάλη απειλή που αντιμετωπίζει η Αμερική. «Είναι γεγονός ότι αυτός ο πόλεμος συνεχίζει να κλιμακώνεται», είπε.

Οι ΗΠΑ ενέκριναν βοήθεια αξίας 70 δισεκατομμυρίων δολαρίων, συμπεριλαμβανομένων προηγμένων όπλων, για να βοηθήσουν την Ουκρανία να πολεμήσει τις ρωσικές δυνάμεις.

Κατά τη διάρκεια επίσκεψης στο Ισραήλ την Πέμπτη, ο Μπάιντεν είπε ότι η Ουάσιγκτον θα συνεχίσει να παρέχει τέτοια βοήθεια επ’ αόριστον για να διασφαλίσει ότι η Μόσχα θα υποστεί μια στρατηγική αποτυχία στην Ουκρανία.

«Ο ίδιος ο πρόεδρος Μπάιντεν είπε ότι δεν ξέρει πότε και πώς θα τελειώσει, αλλά ξέρουμε πού οδηγεί αυτή η κλιμάκωση», είπε η Γκάμπαρντ.

«Αυτό μας φέρνει όλο και πιο κοντά στο χείλος του πυρηνικού πολέμου με τη Ρωσία», είπε

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας