Γαλλία εμπροσθοφυλακή ΝΑΤΟ-Στέλνει 2.000 στρατιώτες στην Ουκρανία-Στο χείλος του Γ.ΠΠ!!!

1467

Η Γαλλία προετοιμάζει ένα απόσπασμα για ανάπτυξη στην Ουκρανία, αποτελούμενο αρχικά από περίπου 2.000 στρατιώτες, δήλωσε ο διευθυντής της Ρωσικής Υπηρεσίας Εξωτερικών Πληροφοριών, Ναρίσκιν

Ο επικεφαλής της Υπηρεσίας Εξωτερικών Πληροφοριών σημείωσε επίσης ότι υπάρχει αξιοσημείωτη ανησυχία στον γαλλικό στρατό για τον αυξημένο αριθμό των γαλλικών απωλειών στην Ουκρανία

Προειδοποίησε μάλιστα ότι με την άφιξή τους στο έδαφος της Ουκρανίας, “θα θεωρηθούν στόχος προτεραιότητας για τις Ρωσικές ένοπλες δυνάμεις” και μίλησε “για εκατοντάδες φέρετρα που θα επιστραφούν στη Γαλλία από το πρώτο 24ωρο!”
“Τους παρακολουθούμε – ξέρουμε που βρίσκονται” κατέληξε

Με κάθε επισημότητα και στην … τηλεόραση, (☝️) εκπρόσωπος του Γαλλικού στρατού παρουσιάζει τα σενάρια εγκατάστασης κι ανάπτυξης Γαλλικών στρατευμάτων στην Ουκρανία!

Ο χάρτης που εμφανίζεται σε μία από  τις εκπομπές από τον συνταγματάρχη Vincent Arbaretier, δείχνει δύο υποθετικά σενάρια – στρατιωτική ανάπτυξη κατά μήκος του Δνείπερου και κατά μήκος των συνόρων με τη Λευκορωσία.

Υποστηρίζει ότι η ανάπτυξη στρατευμάτων κατά μήκος του Δνείπερου θα έδειχνε στη Ρωσική Ομοσπονδία μια «κόκκινη γραμμή» ότι δεν πρέπει να εισέλθει στο έδαφος της δεξιάς όχθης της Ουκρανίας. Και η τοποθέτηση κατά μήκος των συνόρων με τη Λευκορωσία θα εξασφάλιζε το Κίεβο.

Λέει ότι «η Γαλλία έχει προνοήσει για αυτό το σενάριο» με μεταφορά 20 χιλιάδων ανθρώπων συγκεντρωμένων σε κινητές ταξιαρχίες, μονάδες που μπορούν να αντιδράσουν γρήγορα.

Ερώτηση: Για αρχή, αυτό σημαίνει ότι η κατάληψη των εδαφών μέχρι και την Αριστερή Όχθη του Δνείπερου από τη Ρωσία θεωρείται δεδομένη

ΠΗΓΕΣ  Clinker- Νέος Θερσίτης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας