Γ.Πρετεντέρης : Λέμε και καμιά ”μακακία” για να κάνουμε τους έξυπνους

774

Άργησα να ενημερωθώ για το χαμένο ”χιούμορ” που κάποτε διέθετε ο Γ.Πρετεντέρης .

Έγραψε , λοιπόν, στο Βήμα ο Γιάννης με δυο ν, ότι ο Ανδρουλάκης  προτίθεται να ”μαζέψει”(!) την Αχτσιόγλου για να φτιάξουν ”δεύτερο πόλο”(!) , τον οποίο , όπως ισχυρίστηκε θα μπορούσαν να ακολουθήσουν Βαρουφάκης , Ζωή , Λαφαζάνης (!) και ο Καμμένος !!! 

Δεν ξέρω για τους άλλους αλλά το να κατατάσσει ο Γ.Πρετεντέρης  τον Λαφαζάνη στα ”ορφανά” που ψάχνουν τάχα για να στεγαστούν πολιτικά, και μάλιστα υπό τον Ανδρουλάκη , δεν είναι απλώς ”λάθος” αλλά απόδειξη πλήρους απώλειας επαφής με κάθε ίχνος πραγματικότητας

Δυστυχώς ο Γ.Πρετεντέρης δεν είναι η εξαίρεση .

Όλος ο καλοταϊσμένος πολιτικο-εκδοτικός κόσμος βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου και πέραν από το να ληστεύει τη δύσμοιρη αυτή χώρα, την οποία κατάντησε επονείδιστη αποικία, έχει πάρει οριστικό διαζύγιο με τα συντελούμενα και δεν εκφράζουν πλέον τίποτα στην κοινωνία , η οποία τους απεχθάνεται.

Ο Π.Λαφαζάνης δεν έμεινε ούτε είναι ”πολιτικά ορφανός”  Γ.Πρετεντέρη και φυσικά δεν είναι ούτε ”διαθέσιμος” να πλαισιώσει ένα πολιτικοκρατικό ,  ολιγαρχικό , βαθιά παρηκμασμένο , αντιπαραγωγικό , παραδομένο  και εξαρτημένο σύστημα σε οποιαδήποτε παραλλαγή του.

Ο Π.Λαφαζάνης , Γ.Πρετεντέρη , ποτέ δεν εξεδιώχθη από πουθενά αλλά έφυγε , εγκαταλείποντας υπουργεία και κομματικές προοπτικές . Και έφυγε όχι για να επανέλθει κολλώντας στα πολιτικά συντρίμμια αλλά για να ανατρέψει και να επαναθεμελιώσει με ένα μεγάλο μέτωπο εθνικής ανεξαρτησίας και αναγέννησης

Κ.Μ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας