Φτηνός και επικίνδυνος αντιπερισπασμός Μητσοτάκη: Πούτιν και Ερντογάν θέλουν άλλη κυβέρνηση

678

Ο ανεκδιήγητος Κυρ. Μητσοτάκης προσπαθεί να αποδώσει τη φθορά του και τη φθορά της κυβέρνησής του σε υπονόμευση τάχα από τον Πούτιν και τον Ερντογάν, που θέλουν να τον ρίξουν και τους οποίους ανιστόρητα και πολύ επιφανειακά, πέραν και από κάθε ουσιαστική επίκαιρη ανάλυση, εξομοιώνει, “χαρίζοντας” επιπλέον την Ρωσία στην τυχοδιωκτική και αδίστακτη Τουρκία.

Ο Κυρ. Μητσοτάκης επιχειρεί, πέραν των άλλων, να εμφανιστεί ότι εφαρμόζει μια διαφορετική πολιτική έναντι της Ρωσίας και της Τουρκίας. Δεν θέλει να αναγνωρίσει ευθέως και δημόσια κάτι που πολύ καλά γνωρίζει: ότι οι πολιτικές ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ είναι εξίσου αντιρωσικές και εξίσου κατευναστικές και υποχωρητικές προς την Τουρκία και επομένως εξίσου επιζήμιες με τη δική του καταστρεπτική πολιτική.

Αν κάποιοι θέλουν να “κοντύνουν” τον Κυρ. Μητσοτάκη και να προκαλέσουν δια πρόωρων εκλογών κυβερνήσεις “ευρύτερης ή και οικουμενικής” βάσης, είναι οι φίλοι του των διαπλεκόμενων ΜΜΕ και μαζί τα αφεντικά του των Δυτικών κέντρων, τα οποία φοβούνται ότι ο Κυρ. Μητσοτάκης έχει υποστεί μεγάλη λαϊκή φθορά για να μπορεί συγκρατήσει τις βέβαιες λαϊκές αντιδράσεις του χειμώνα επί των ακολουθούμενων καταστροφικών πολιτικών, που είναι συναινετικές σε όλο το εύρος του κατεστημένου πολιτικού τόξου ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας