Απίστευτο: Η κυβέρνηση των "υπαλλήλων" ενθαρρύνει, δια του Πιτσιόρλα, την Fraport να ζητήσει "αποζημίωση" 70 εκ. ευρώ.

2792
fraport

Δεν φτάνει που η κυβέρνηση της ελληνικής αποικίας ξεπούλησε κοψοχρονιά δεκατέσσερα κερδοφόρα ελληνικά αεροδρόμια στην Γερμανική Fraport.
Δεν φτάνει που τα ξεπούλησε πληρωνόμενη από την Fraport με δάνεια που χορήγησαν στην άφραγκη τελευταία ελληνικές τραπεζες.
Δεν φτάνει που η Fraport θα διαχειρισθεί για να κερδίζει επενδύσεις εκατοντάδων εκατομμυρίων στα αεροδρόμια, που προέρχονται από χρήματα του δημοσίου και της ΕΕ (ΕΣΠΑ).
Δεν φτάνει που στα αεροδρόμια κυριαρχούν δουλεμπορικές σχέσεις με εργαζομένους των 250 ευρώ το μήνα.
Δεν φτάνει που, μέσω του Γερμανικού ελέγχου των αεροδρομίων μας, η Ελλάδα μεταβάλλεται σε Γερμανική τουριστική αποικία, ενώ κρίσιμες δραστηριότητες για την εθνική ασφάλεια εξαρτώνται από ξένα κέντρα.
Δεν φτάνουν όλα τούτα τα χαριστικά και εξευτελιστικά, έρχεται και από πάνω η κυβέρνηση να ενθαρρύνει, με δηλώσεις του υφυπουργού οικονομίας Στ. Πιτσιόρλα, την Fraport να διεκδικήσει, όπως επιδιώκει, αποζημιώσεις της τάξης των 70 εκ. ευρώ για “σπασμένα τζάμια” στα αεροδρόμια !!!!
Ο γαλαντόμος Στ. Πιτσιόρλας δήλωσε ξεδιάντροπα πως η κυβέρνηση είναι έτοιμη να πληρώσει, σύμφωνα με την υποδουλωτική σύμβαση, αν επιβεβαιωθούν οι καταγγελίες της Fraport!!!!
Αντί η κυβέρνηση να κόψει αμέσως τον βήχα της Fraport για αποζημιώσεις, διαβεβαιώνοντας για την ακεραιότητα του τι παρέδωσε η Fraport, μετά από ενδελεχή έλεγχο, και τι παρέλαβε.
Αντί να βρει ευκαιρία να ζητήσει την επιστροφή των αεροδρομίων και την ακύρωση της ”πώλησης”.
Αυτί αυτών, η κυβέρνηση έσπευσε να ανοίξει την όρεξη της Fraport και να της δώσει το ”πράσινο φως” για τις διεκδικήσεις της, δηλώνοντας, περίπου έτοιμη να προσφέρει στους Γερμανούς κηδεμόνες μας άλλο ένα ανέλπιστο ”δώρο” από τις τσέπες του πενόμενου ελληνικού λαού.
Είπαμε! Νόμος είναι το δίκιο των ”επενδυτών”.

Θ.Ρ

Υ.Γ: Και για να μην μένει καμιά αμφιβολία για το δίκιο των επενδυτών, ο Αλ. Τσίπρας συγκάλεσε κομματικά και υπουργικά διαβούλια για να ξεκαθαρίσουν από κοινού ότι η ”επένδυση” στο Ελληνικό θα προχωρήσει ανεξάρτητα από την απόφαση του ΚΑΣ για κήρυξη του χώρου σε αρχαιολογικό, αφού η απόφαση του τελευταίου έχει μόνο γνωμοδοτικό χαρακτήρα!

Αυτή η κυβερνητικομματική βαρύνουσα απόφαση, η οποία στην ουσία καταργεί το ΚΑΣ και την αρχαιολογική επιστήμη, ακυρώνει χιλιετίες πολιτισμού και ελληνικής ιστορίας και διακηρύσσει ότι μπροστά στο καζίνο, τα αρχαία ευρήματα, όποια και αν μπορεί να είναι , αποτελούν βαρίδια, αντιπροσωπεύει το σήμα κατατεθέν της νέας μνημονιακής εποχής του ελληνικού προτεκτοράτου.

Και ο ραγιαδισμός είχε κάποια όρια στην υποδούλωση.

Σήμερα δεν υπάρχουν!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας