Φιμωμένη η Iskra-Η μόνη φωνή που υποστηρίζει Ιράν και συμμάχους του

1649

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι τα κέντρα εξουσίας έχουν “χακάρει” και φιμώσει αυτές τις μέρες την Iskra, την οποία μπορεί να διαβάσει κανείς μόνο από τα κινητά τηλέφωνα.

Ο λόγος της φίμωσης είναι απλός!

Η Iskra είναι η μόνη καθαρή αντιαμερικάνικη, αντιϊμπεριαλιστική, φιλο-Παλαιστινιακή φωνή η οποία λέει δυνατά και χωρίς ήξεις-αφίξεις πως η πλευρά του Ιράν και των συμμάχων του έχουν δίκιο και ότι αποτελούν τις κύριες δυνάμεις στο χώρο της Μέσης Ανατολής που αντιτάσσονται έμπρακτα και πολεμούν την Ισραηλινή τρομοκρατία και βαρβαρότητα στη Μ.Ανατολή και τη Σιωνιστική γενοκτονία στη Γάζα.

Η ειρήνη σήμερα και μια δίκαιη πορεία της περιοχής μας, της Ευρώπης και του κόσμου έχουν ως προϋπόθεση και περνάνε μέσα από τη συντριβή των Ουκρανοναζί του Κιέβου και την συντριπτική ήττα του Ισραήλ και των συμμάχων τους.

Αυτός είναι ο δρόμος που οφείλει να υποστηρίξει η Ελλάδα, ακολουθώντας μια ανεξάρτητη πορεία, για να μπορέσει να ανακόψει το σημερινό εθνικό, παραγωγικό και κοινωνικό της κατήφορο.

Αυτόν το δρόμο υποστηρίζει σθεναρά και με ακλόνητη συνέπεια μόνο η Iskra στην πατρίδα μας και λόγω αυτής της υποστήριξης δέχεται και τη σημερινή επίθεση φίμωσης.

Στηρίξτε αυτήν την περίοδο με παρεμβάσεις, κείμενα και με οικονομική συνδρομή την Iskra.

Η στήριξη της αποτελεί για μας δύναμη και μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε ακόμα πιο επιθετικά.

email iskra: iskranews@gmail.com

Τηλ. επικοινωνίας: 6977777878

1 σχόλιο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας