Εξεταστική Επιτροπή-Συνένοχη εξευτελιστική αυτοπροστασία ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ από έλεγχό τους για παρακολουθήσεις

1192

Ουρά του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, το ΜΕΡΑ 25 και το δυστυχώς το ΚΚΕ

Πρώτοι-πρώτοι θα έπρεπε ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ να ζητούν τον πιο ουσιαστικό έλεγχο των πεπραγμένων τους στο πελώριο ζήτημα των υποκλοπών και παρακολουθήσεων, πολύ περισσότερο όταν και τα δύο νέα “συνεταιράκια” διατείνονται ότι έχουν άμεμπτη συμπεριφορά.

Και όμως αλληλοεξευτελίστηκαν ως δήθεν αντιπολίτευση και απέρριψαν τον έλεγχο από την Εξεταστική Επιτροπή στις επισυνδέσεις επί των ημερών τους, παρ’ ότι όλοι γνωρίζουν ότι διέπραξαν όργια παρακολουθήσεων και παρ‘ ότι ο Αλ. Τσίπρας ομολόγησε ουσιαστικά στη Βουλή ό,τι παρακολουθούσε τον Παν. Λαφαζάνη, με τον τελευταίο να καταγγέλλει ότι τον παρακολουθεί και τώρα η κυβέρνηση Μητσοτάκη, χωρίς ο τελευταίος να τολμά να βγει και να τον διαψεύσει!

Τι δηλοί ο μύθος; Ο μύθος δεν δηλοί απλώς αλλά και επιβεβαιώνει ότι και με ευθύνη της αντιπολίτευσης, η Εξεταστική πάει 100% σε κάτι που πιθανότατα θα συνέβαινε έτσι και αλλιώς: Σε ένα γελοίο και ανούσιο κομματικό προεκλογικό ματς.

Και κάτι ακόμα ίσως πολύ χρήσιμο για όσα θα ακολουθήσουν: Η στάση των κομμάτων της αντιπολίτευσης στο ζήτημα της Εξεταστικής και όχι μόνο, δείχνει ότι έρχεται όλο και πιο κοντά η συμπόρευση ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ με “τσόντα” τον Γ. Βαρουφάκη και συρόμενο στο όνομα πολλών και διαφόρων δικαιολογιών και το ΚΚΕ, το οποίο μπορεί να μην ενδιαφέρεται για συμμετοχή στη κυβέρνηση αλλά δεν θέλει να υστερήσει στη κούρσα μιας κενόλογης αντιδεξιάς ρητορικής, που όπως έχει δείξει η μέχρι τώρα εμπειρία δεν κάνει τίποτα άλλο από αυτό που έκανε ο Μανωλιός: Να αλλάζει, βάζοντας τα ρούχα του αλλιώς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας