Ερωτήματα στην Ίσκρα: Tι να ψηφίσουμε την Κυριακή;

3579

Πλήθος πολιτών απευθύνεται στην Iskra και μας ρωτά τι να ψηφίσει την Κυριακή 25/6, δεδομένου ότι το ΔΗ.Κ.Ε.Α δεν κατέρχεται στις εκλογές.

Στον κόσμο που απεχθάνεται και πολύ σωστά το άθλιο σύμπλεγμα ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ,ΠΑΣΟΚΚΙΝΑΛ και βλέποντας μέρα με τη μέρα να εκδηλώνονται όλο και περισσότερο τα χάλια των δήθεν “αντισυστημικών” κομμάτων που διεκδικούν τη είσοδό τους στη Βουλή ή την έχουν ”κατοχυρώσει”, καθίσταται όλο και μεγαλύτερη η αμηχανία μπροστά στις κάλπες της Κυριακής.

Τα στελέχη της Iskra δηλώνουν ότι στις παρούσες συνθήκες δεν είναι σε θέση να παράσχουν μια γνώμη σε όλο αυτόν τον κόσμο για το τι θα ΄΄πρέπει΄΄ να ψηφίσει την Κυριακή.

Δεν θεωρούμε ότι υπάρχει κάποιο κόμμα από όσα κατεβαίνουν στις εκλογές και φαίνεται ότι διεκδικεί την είσοδό του στη Βουλή, το οποίο να έχει παραπλήσιες θέσεις με το ΔΗ.Κ.Ε.Α και επομένως αξίζει να αναλάβουμε την ευθύνη να το προτείνουμε προς ψήφιση.

Ειδικότερα θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι:

Πρώτον: Δεν θα προτείναμε ποτέ να ψηφισθεί κόμμα που αποδοκιμάζει την αμυντικού χαρακτήρα στρατιωτική επέμβαση της Ρωσίας στην Ουκρανία, η οποία αν δεν λάμβανε χώρα η ύπαρξη της Ρωσίας ως ανεξάρτητης χώρας θα είχε τεθεί τώρα εν αμφιβόλω, ενισχύοντας αφάνταστα την πλανητική νεοαποικιοκρατία των ισχυρών της Δύσης, πρωτ΄ απ΄όλα ΗΠΑ και ΝΑΤΟ. Πολύ περισσότερο δεν θα προτείναμε να ψηφισθεί κόμμα που καταγγέλλει ως ιμπεριαλιστικό από μέρους της Ρωσίας τον πόλεμο στην Ουκρανία και ακόμα χειρότερα που θεωρεί ως “δολοφόνο” τον Πούτιν, ο οποίος, όπως μας είπε ο ηγέτης του ΚΚΕ, πρέπει να ανατραπεί από τον εξεγερμένο Ρωσικό λαό!!!

Δυστυχώς σε αυτό το κλίμα κινούνται όχι μόνο τα κόμματα (δήθεν) “προοδευτικού” χαρακτήρα που φιλοδοξούν να μπουν στη Βουλή αλλά και τα πέραν της δεξιάς κόμματα, συμπεριλαμβανομένου και του κόμματος του Κυρ. Βελόπουλου, που ψευδονύμως εμφανίζεται ως φιλορωσικό, ενώ στην πράξη ψαρεύει στα θολά νερά!

Δεύτερον: Δεν θα προτείνουμε ποτέ προς ψήφιση κόμματα που ενδεχομένως θα βρεθούν στη Βουλή και υιοθετούν ένα “δικαιωματισμό” τύπου LOATKI. Υποστηρίζουμε πλήρως το δικαίωμα κάθε πολίτη στις ιδιαίτερες σεξουαλικές προτιμήσεις, αλλά διαφωνούμε στο να καθίσταται πρότυπο μια στρατηγική που ενθαρρύνει συμπεριφορές και στάσεις, οι οποίες θέλουν την “υπέρβαση” της φυσικής τάξης στο ανθρώπινο είδος.

Τρίτον: Δεν θα προτείνουμε ποτέ προς ψήφιση κόμματα τα οποία υποβαθμίζουν ή και ακυρώνουν στο όνομα μιας ΄΄κατευναστικής΄΄ λογικής ή ενός ψευτοδιεθνισμού την ανάγκη μιας εθνικής πατριωτικής δημοκρατικής στρατηγικής σθεναρής υπεράσπισης των κυριαρχικών δικαιωμάτων και της κυριαρχίας της χώρας μας αλλά και των δικαιωμάτων του ελληνισμού της διασποράς και των ελληνικών μειονοτήτων στις γειτονικές χώρες. Πολύ περισσότερο θεωρούμε επικίνδυνες για την ακεραιότητα της χώρας στάσεις και συμπεριφορές οι οποίες παραβιάζουν στην πράξη την Συνθήκη της Λωζάνης και αναγορεύουν οργανισμούς και παράνομους θεσμούς τρίτων χωρών σε τυπικές και περιφερειακές υπερεξουσίες (Βλ. Τουρκικό Προξενείο Θράκης, παράνομοι μουφτήδες κλπ)

Τέταρτον :Δεν θα προτείναμε ποτέ προς ψήφιση κόμματα για να μπουν στη Βουλή τα οποία ομιλούν υποκριτικά για εθνική ανεξαρτησία, ανάπτυξη, κοινωνική δικαιοσύνη, δημοκρατία και υπεράσπιση της εθνικής μας κυριαρχίας, χωρίς να αμφισβητούν τη θέση της χώρας μας στο ΝΑΤΟ, την ένταξή της στο ευρώ και την ΕΕ και την παρουσία των αμερικανονατοϊκών βάσεων στη χώρα.

Η αναγκαία εθνική χειραφέτηση και μια νέα αναπτυξιακή παραγωγική στρατηγική δεν μπορεί σε τελευταία ανάλυση να επιτευχθούν στο πλαίσιο των θεσμών της Δυτικής νεοαποικιοκρατίας.

Η Ελλάδα χρειάζεται μια αδέσμευτη και ανεξάρτητη εθνική και οικονομική στρατηγική με ένα μεγάλο άνοιγμα στο νέο αναδυόμενο κόσμο των BRICS.

Πέμπτον: Δεν θα προτείναμε ποτέ για ψήφιση κόμματα που άμεσα ή έμμεσα υποστήριξαν την υποχρεωτικότητα των εμβολίων, οι αρχηγοί και τα στελέχη τους έκαναν ως μοντέλα δημόσια επίδειξη του εμβολιασμού τους και πολύ περισσότερο στήριξαν την εκδίωξη των νοσοκομειακών από τη δουλειά τους, οι οποίοι δεν ήθελαν να εμβολιαστούν.

Έκτον: Δεν θα προτείναμε ποτέ για ψήφιση κόμματα στα οποία ο/η “αρχηγός” με δική του αυθαίρετη απόφαση και γράφοντας στα παλιά του τα παπούτσια προτιμήσεις των πολιτών και τις λαϊκές βουλήσεις για την κατάταξη με σταυρό των υποψηφίων του κόμματος του στα ψηφοδέλτια, ερχόταν στις επαναληπτικές εκλογές, που διεξήγοντο με λίστα και επέπιπτε ως ύαινα στα ψηφοδέλτια, αλλάζοντας την κατάταξη των υποψηφίων ή και μετακινώντας τους σε άλλη περιφέρεια, μόνο και μόνο για να ευνοήσει την εκλογή ημετέρων βουλευτών και να συγκροτηθεί με προσωπικά κριτήρια μια “υπάκουη” και “ελεγχόμενη” από τον/την επικεφαλής κοινοβουλευτική ομάδα.

Τέτοιες μεθοδεύσεις ανάξιες και επικίνδυνες για οποιαδήποτε κόμμα, πολύ περισσότερο “αντισυστημικό” έστω κατ’ όνομα, δεν είναι απλώς απαράδεκτες αλλά και καταλύουν κάθε ίχνος δημοκρατίας, εγκαθιδρύοντας καθεστώς “μαφίας” και κυβερνήσεωνσυμμοριών”, όπως έχουμε στην πατρίδα μας, ιδιαίτερα τα τελευταία μνημονιακά χρόνια!!!

Αυτοί είναι εν ολίγοις οι λόγοι που η Iskra δεν μπορεί να προτείνει μια επιλογή στις κάλπες που να είναι αξιόπιστη, φερέγγυα και ικανή να προσφέρει μια ελάχιστη θετική ώθηση στον τόπο και όχι να κάνει ζημιά και να απογοητεύσει γρήγορα με νέα διάψευση προσδοκιών.

Από κει και πέρα ο καθ’ ένας και η κάθε μια κατά την κρίση του θα επιλέξει ότι θεωρεί καλύτερο για τον τόπο και το λαό μας με δική του ευθύνη και με προσπάθεια να εξετάσει τα προγράμματα και να θυμηθεί παλιές και τωρινές πρακτικές όλων των κομμάτων!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας