Έλληνες βουλευτές από ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑ ποζάρουν καμαρωτοί δίπλα στο τουρκικό Bayraktar

617

Χαίρονται το τουρκικό “επίτευγμα” ενώ οι ίδιοι και τα κόμματα τους έχουν θάψει την ελληνική αμυντική βιομηχανία.

Ελληνες βουλευτές ποζάρουν με καμάρι δίπλα στο τουρκικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος Bayraktar ! Ναι καλα διαβάσατε ! Οι βουλευτές..

 
Ελληνες βουλευτές ποζάρουν με καμάρι δίπλα στο τουρκικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος Bayraktar ! Ναι καλα διαβάσατε ! Οι βουλευτές Σπήλιος Λιβανός και Μανούσος Βολουδάκης από ΝΔ, Θεοδώρα Τζάκρη από ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Λοβέρδος από ΠΑΣΟΚ/Κίνημα Αλλαγής ποζάρουν σ’ ενα απο τα αεροσκάφη που η ηγεσία της γειτονικής χώρας απειλεί την χώρα μας πως θα …ερθουν νύχτα !
(από το facebook του Κωνσταντίνου Μπούρχα)
Πως βρέθηκαν εκει οι συγκεκριμένοι βουλευτές ; Μα στα πλαίσια των ΝΑΤΟικων υποχρεώσεων και συγκεκριμένα στην κοινή συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ (NATO PA) και της Ειδικής Ομάδας Μεσογείου και Μέσης Ανατολής, στην Κωνσταντινούπολη Κι οταν υπάρχουν ΝΑΤΟικες υποχρεώσεις πανε περίπατο οι απειλές της Τουρκικής ηγεσίας ! Αγκαλιτσα μ’ αυτους που μας απειλουν !
Στην πανω φωτο ολοι οι ποζαροντες διπλα στο Bayraktar μαζι και οι Ελληνες βουλευτές !
Στην κατω φωτο ο γαμπρός του Ερντογάν στο υπόστεγο, είναι ο κύριος που κρατάει όπως βλέπετε την φωτογραφία, δίπλα στη κυρία με την μαντήλα, από την αριστερή πλευρά, την μακέτα αεροσκάφους (Δικινητήριο UAV Akinnci, το οποίο είναι στη φάση της πρώτης του εμφάνισης στις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις και μετείχε στην άσκηση EFES 22, που είχε ως σχέδιο την απόβαση και κατάληψη σε νησί), ενώ ο άλλος κύριος που κρατάει από τα δεξιά όπως βλέπεται την μακέτα είναι ο βουλευτής του AKP του κόμματος Ερντογάν Οσμάν Μπακ, στη «οικογενειακή φωτογραφία» και με τους Έλληνες βουλευτές, όπως επίσης μιλάμε για τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη στο υπόστεγο, σαν κι αυτά με τα οποία ο πεθερός του και Πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερν, μας απειλεί μεταξύ άλλων ότι θα μας στοχεύσει στα νησιά μας και όπου αλλού αν δεν συμμορφωθούμε με τις απαιτήσεις του. Ή απλά ότι θα έρθουν ξαφνικά κάποιο βράδυ…
Τα συμπερασματα δικα σας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας