Ελλάδα-Οικολογικές καταστροφές στο όνομα της προστασίας απ’ την ”κλιματική αλλαγή”

960
Στα Άγραφα, συντελείται μια άνευ προηγουμένου οικολογική καταστροφή, όπως και σε πολλές περιοχές της χώρας μας, μέσω των αντιπεριβαλλοντικών πολιτικών της ελληνικής κυβέρνησης. Τεράστιες εκτάσεις σκυροδέματος, καλύπτουν μεγάλα τμήματα της φύσης και του βουνού σε υψόμετρο 1.600 μέτρα όπου έχουν εγκατασταθεί 8 ανεμογεννήτριες με συνολικό ύψος μαζί με τα πτερύγια που φθάνει στα 150 μέτρα. Κι αυτό δεν είναι τίποτα. Συνολικά 500-600 ανεμογεννήτριες θα καλύψουν τις κορυφογραμμές των Αγράφων που είναι περιοχές Natura 2.000.
H καταστροφή των οικοσυστημάτων της χώρας, κλιμακώνεται. Οποιος πετάξει πάνω από την άλλη πράσινη Εύβοια, θα διαπιστώσει πως τα δέντρα έχουν αντικατασταθεί από τις ανεμογεννήτριες.
Το ίδιο και πάνω από την Αττική, τις Κυκλάδες, την Κρήτη. Διαπιστωμένα δεν υπάρχει καμία μέριμνα για τα οικοσυστήματα, τους εθνικούς δρυμούς, αλλά και την ενεργειακή μας νηφαλιότητα που ακόμη κι έχει δοθεί σε ξένα συμφέροντα . Τα πάντα γίνονται με άναρχο τρόπο και χωρίς καμία σκέψη για την προστασία των συμφερόντων της χώρας και των πολιτών της.
Αλήθεια κάτι υποτιθέμενοι οικολόγοι τι έχουν απογίνει; οΗ πλύση εγκεφάλου της κλιματικής αλλαγής, έχει πετύχει τόσο πολύ, που άλλη περιβαλλοντική καταστροφή είναι λεπτομέρεια άνευ σημασίας;

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας