Έφτασε 9,5 μέτρα η στάθμη Πηνειού!—Τεράστιες ποσότητες νερού ρέουν πρός Λάρισα

2074

Παναγιώτης Λαφαζάνης (ΔΗ.Κ.Ε.Α): Ανοχύρωτη και διαλυμένη χώρα η Ελλάδα – Η κυβέρνηση αλλά και η “αντιπολίτευση” κατέρρευσαν και χρεοκόπησαν – Ελλάδα χώρα έκθετη σε συμφορές και καταστροφές: Από τα Τέμπη μέχρι τις πυρκαγιές, τις νεροποντές, τις ασύδοτες διελεύσεις δολοφόνων χούλιγκανς και τις ανεξέλεγκτες μετακινήσεις στα σύνορά της, έως τα ασύδοτα λιμάνια και τις αποτρόπαιες δολοφονίες, ο τόπος έχει μετατραπεί σε απροστάτευτο χώρο που παρακμάζει! Το μόνο που πράττει με συνέπεια αυτή η χώρα είναι να σέρνεται πίσω από το ΝΑΤΟ και τον Ζελένσκι σε ένα τυφλό και έθνικά καταστροφικό αντιρωσικό μέτωπο. Αυτήν την ώρα η Ελλάδα χρειάζεται ένα μεγάλο πατριωτικό μέτωπο σωτηρίας, εθνικής ανεξαρτησίας και ανασυγκρότησης με έντιμη και αξιόπιστη εθνική ηγεσία, που θα σαρώσει την “κόπρο του Αυγείου” και θα βάλει σε νέα τροχιά επαναθεμελίωσης σε όλους τους τομείς τον τόπο.

Εκκενώνονται τρία χωριά στη Λάρισα!

Μεγάλη είναι η αγωνία για το ενδεχόμενο υπερχείλισης του ποταμού Πηνείου ακόμα και μέσα στην πόλη της Λάρισας με την κακοκαιρία Daniel που «σφυροκοπά» την πόλη.

Ο δήμαρχος της θεσσαλικής μεγαλούπολης δήλωσε ότι το ύψος της στάθμης του έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και έχει φτάσει στα 9,5 μέτρα, ενώ οι τεράστιες ποσότητες νερού συνεχίζουν να ρέουν με κατεύθυνση την πρωτεύουσα της Θεσσαλίας.

«Ο Πηνειός έχει καλύψει ήδη όλες τις πλημμυρικές εκτάσεις που υπάρχουν για κάθε ποτάμι όταν φουσκώνει» δήλωσε τα ξημερώματα της Παρασκευής ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός.

Για τον λόγο αυτό πάρθηκε η απόφαση να σπάσουν αναχώματα στο Φράγμα της Γυρτώνης, όπως φαίνεται και στο βίντεο του tirnavospress.

Οι κάτοικοι της Λάρισας έχουν αναστατωθεί καθώς ζουν αδιανόητες καταστάσεις και δεν πίστευαν ποτέ πως θα κινδύνευε η μεγάλη τους πολύ με αφανισμό με αυτό τον τρόπο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας