Έφη Αχτσιόγλου: Των επιχειρηματικών ομίλων το κάγκελο…

16088

Ο Χρήστος Σπίρτζης, μιλώντας στο Μega, του ομίλου Μαρινάκη, ξεσπάθωσε  κατά της Έφης Αχτσιόγλου, του Ευκλείδη Τσακαλώτου και του Γιώργου Κατρούγκαλου, μία ημέρα μετά την προαναγγελία παραίτησής του από την Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Μέσα σε όλα αυτά τα ανεκδιήγητα που έχει πει – κατά καιρούς – ο κος Σπίρτζης, είπε  ή ηθελημένα  του ξέφυγαν και κάποιες αλήθειες…  Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ επέκρινε συνέχεια τον Μητσοτάκη που «…προσπαθούσε να στηρίξει την κοινωνία» απάντησε: «Ήταν ένα κενό από το οικονομικό μας επιτελείο που δεν γνώριζε ότι η αγορά έχει πάρει μια μεγάλη ανάσα». Ευθείες βολές κατά της τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ Έφης Αχτσιόγλου, η οποία θεωρείται εκ των φαβορί για τη διαδοχή του Αλέξη Τσίπρα.

Η κ. Αχτσιόγλου λοιπόν, στηρίζεται και προωθείται, για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, από μεγάλο επιχειρηματικό όμιλο, ο οποίος απετέλεσε έναν από τους πυλώνες στήριξης του Αλέξη Τσίπρα. Ο συγκεκριμένος επιχειρηματικός όμιλος έχει σφραγίσει με την πληθωρική του παρουσία τα εγχώρια ΜΜΕ…!

Μήπως αυτό θα έπρεπε να προβληματίσει τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ – όσους έχουν απομείνει… γιατί, η επιστροφή του ΣΥΡΙΖΑ σε ποσοστά του 3% είναι πλέον βέβαιη με όσα συμβαίνουν…

Η διαπλοκή

Της διαπλοκής

Ω διαπλοκή!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας