Εμπρηστής-Ζελένσκι: «Η μαριονέτα ο Ζελένσκι πιέζει τις ΗΠΑ για προληπτικό κτύπημα κατά της Ρωσίας!»

1900

«Οι ΗΠΑ απειλούν με πυρηνικό πόλεμο και όχι η Ρωσία»

Καταπέλτης ήταν ο παρουσιαστής του Fox News Tucker Carlson αναφορικά με την κατάσταση στην Ουκρανία η οποία έχει φτάσει στα πλέον επικίνδυνα επίπεδα από τότε που ξεκίνησε η ρωσική επιχείρηση, κλείνοντας 7 επτά μήνες πολέμου.

Όπως είπε ο Carlson: «Τόσοι πολλοί εδώ στις ΗΠΑ λένε εμείς  πρέπει να σταματήσουμε τη Ρωσία. Τόσοι πολλοί λένε ότι η Ρωσία απειλεί να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα, αλλά είναι αυτή η αλήθεια;

Δυστυχώς, δεν είναι. Αυτό που έκανε ο Πούτιν νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ήταν να απαντήσει στις  δικές μας απειλές  για χρήση πυρηνικών κατά της Ρωσίας.

Ακούστε προσεκτικά τι λέει η μαριονέτα μας ο Ζελίνσκι, τι απαιτεί και θα καταλάβετε», σημείωσε ένας εκ των εκ των κεντρικών παρουσιαστών του FOX. .

«Όσο περισσότερο συνεχίζεται αυτός ο πόλεμος τόσο περισσότεροι  φτωχοί θα γίνουν όλοι με εξαίρεση τον Βλάντιμιρ Πούτιν. Όσο περισσότερα καταστρέφονται τόσο πιο δύσκολα θα είναι να τα ξαναχτίσουμε. Αυτή είναι η αλήθεια. Αυτό ισχύει από την πρώτη ημέρα του πολέμου αλλά τίοτε αν το λέγαμε θα μας αποκαλούσαν πράκτορες της Ρωσίας».

Ο  Carlson αναφέρθηκε και στην αποκάλυψη του Forgheign Police ότι τον Απρίλιο επιχειρήθηκε να υπάρξει μια συμφωνία με την Ρωσία στην Ουκρανία. Η συμφωνία προέβλεπε την απομάκρυνση των ρωσικών δυνάμεων από την Ουκρανία μα αντάλλαγμα την δέσμευση η χώρα να μην μπει στο ΝΑΤΟ.

Ενώ ήταν μια δίκαιη συμφωνία οι σύμβουλοι του Μπάιντεν την απέρριψαν επιμένοντας για συνολική αλλαγή καθεστώτος στην Ρωσία!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας