“Δολοφόνοι”!-ΔΕΗ κόβει το ρεύμα στον 82-χρόνο Α.Βογιατζή με εγκεφαλικό και τρία μπάϊ-πάς

651

Τσουνάμι αποκοπών ρεύματος κατά χιλιάδες σε πάμφτωχα νοικοκυριά που αδυνατούν να πληρώσουν τους ληστρικούς ηλεκτρικούς λογαριασμούς.

Σε χωριό έξω από τη Νάουσα στη Μακεδονία κόψανε το ρεύμα στα μισά σπίτια.

Η κυβέρνηση την ώρα που ανακοίνωσε δήθεν επιστροφές χρημάτων, αναγνωρίζοντας, έστω και μερικώς, τη ληστεία στα τιμολόγια ρεύματος, την ίδια ώρα εξαπολύει προγκρόμ αποκοπών ρεύματος, χωρίς καν να δέχονται οι εταιρείες των μεγαλοσχημόνων συζήτηση για ρύθμιση της παράνομης εγκληματικής υπερχρέωσης.

Από τη Νάουσα Μακεδονίας μας πήρε τηλέφωνο ο φίλος και αγωνιστής Αντώνης Βογιατζής και σε απόγνωση μας περιέγραψε την οδυνηρή θέση που έχει περιέλθει, ζώντας για έβδομη μέρα χωρίς ρεύμα, την ώρα που είναι μόνος του, έχει κάνει τρία μπαϊ-πάς και πρόσφατα πέρασε εγκεφαλικό, χωρίς ακόμα να έχει συνέλθει, με τη ζωή του, κάτω απ’ αυτές τις περιστάσεις, να βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο.

Οι «δολοφόνοι» χρυσοκάνθαροι της διοίκησης της ΔΕΗ φαίνονται αποφασισμένοι για 600 ευρώ λογαριασμό, ενώ πλήρωνε μέχρι τώρα γύρω στα 200 ευρώ, να τον στείλουν στον «τάφο» και δεν δέχονται συζήτηση ούτε για ρύθμιση!!!

Στο μεταξύ μάς παίρνουν τηλέφωνα απ’ όλη την Ελλάδα για σωρηδόν αποκοπές ρεύματος με χιλιάδες-χιλιάδων φτωχά νοικοκυριά με μικρά παιδιά να έχουν περιέλθει σε καταστάσεις απελπισίας και απόγνωσης.

Η κυβέρνηση και σύσσωμο το πολιτικό κατεστημένο των δουλικών στα ξένα κέντρα και την εγχώρια ολιγαρχία κομμάτων, συνυπεύθυνη για το χάλι της χώρας, επιδεικνύουν απίστευτη παχυδερμία και αδιαφορία.

Ξεσηκωθείτε έλληνες, αλλιώς θα καταντήσετε ζητιάνοι, εξευτελισμένοι και με προβληματική την ίδια την επιβίωση σας!!!

Ν.Ζ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας