Δολοφονία 11-χρονης στην Ηλεία: Αυτός ο δολοφόνος κυκλοφορούσε ελεύθερος!-Ζήτω η Δικαιοσύνη

1235

Αστυνομία και Δικαιοσύνη υπάρχουν για να καλύπτουν πολιτικά εγκλήματα και στυγερούς εγκληματίες . Η ανομολόγητη αποστολή τους είναι να προστατεύουν με το αζημίωτο το σύστημα κλεπτοκρατίας της ολιγαρχίας του χρήματος και ξενοκρατίας   

Ν.Ζ.

Νέα στοιχεία συνεχίζουν να έρχονται στη δημοσιότητα για τον 37χρονο καθ’ ομολογία δολοφόνο της 11χρονης από την Ηλεία. 

Όπως αποκαλύπτει η αδελφή του πρώτου θύματος (που είναι εξαδέλφη του πατέρα της 11χρονης Βασιλικής) ο 37χρονος είχε παρασύρει την ανήλικη αδελφή της σε μια ερημική τοποθεσία και αφού τη βίασε την άρπαξε από το λαιμό απειλώντας την πως θα τη σκότωνε.

Η 14χρονη τότε, κοπέλα, αντιστάθηκε και σώθηκε από το χέρια του 37χρονου, επειδή του είπε πως θα κρατούσε το στόμα της κλειστό αν την αφήσει να επιστρέψει στο σπίτι της.

«Η αδελφή μου ήταν στο σύλλογο του χωριού και της λέει αυτός “τι κάνεις εδώ πέρα;”. Την ίδια ώρα με πήρε η φίλη μου, που είναι άντρας της και τον έψαχνε. “Ψάχνω τον Σπύρο” μου έλεγε. Τον ψάχναμε όλοι εδώ στο χωριό να δούμε που ήταν. Μετά από λίγο έρχεται η αδελφή μου και φώναζε “όχι, όχι, μου έκανε αυτό το πράμα”. Μου είπε αυτός να πάω στο μαγαζί να πάρω αναψυκτικά. Μετά από λίγο της είπε “θέλω να σου πω”. Την πήγε κάπου πιο πέρα και τη χτύπησε με μια πέτρα στο κεφάλι», περιγράφει η αδελφή της κοπέλας.

«Και την έβαλε πάνω στο μηχανάκι και την έφτασε κάπου στην Σκαφιδιά. Και μόλις άνοιξε η αδελφή μου τα μάτια λέει “τι κάνω εδώ;”. Της είχε πάρει το κινητό και της το είχε κλείσει. Και της λέει “σκάσε”. Και έρχεται η αδελφή μου και μας τα λέει όλα αυτά. Και η αδελφή μου είχε χτύπημα στο κεφάλι, είχε γρατσουνιές στο λαιμό, του είχε κάνει και αυτουνού γρατσουνιές στο λαιμό και του λέει “δεν θα πω τίποτα αρκεί να πάω σπίτι μου”», λέει η γυναίκα και τονίζει πως η αδελφή της από τύχη δεν είχε την κατάληξη της Βασιλικής.

«Αυτός ήθελε να τη σκοτώσει. Την είχε πιάσει από το λαιμό και ήθελε να τη σκοτώσει. Τη βίασε. Και μετά από αυτό της λέει “θα σε σκοτώσω”. Και του λέει η αδελφή μου “μην με πειράξεις, θα πάω σπίτι μου και δεν θα πω σε κανέναν τίποτα”. Και έτσι την άφησε αυτός και έφυγε», λέει η ίδια ενώ επισημαίνει ότι ο δράστης μετά την αποτρόπαια πράξη του, πέρασε μπροστά από το σπίτι τους σαν να μην συνέβαινε τίποτα.

Κατέστρεψε και την ανιψιά μου, λέει ο θείος της γυναίκας του δράστη

«Κατέστρεψε και την ανιψιά μου», λέει ο θείος της γυναίκας του 37χρονου δολοφόνου, εξηγώντας ότι η γυναίκα είναι έγκυος στο πέμπτο παιδί τους.

Προσθέτει, επίσης, ότι η γυναίκα του δράστη ήταν επιφυλακτική και η ίδια μετά τον βιασμό 14χρονης το 2017, λέγοντας ότι παρόλο που εκείνος βγήκε με αναστολή, η ανιψιά του είχε δεύτερες σκέψεις όταν τον άφηνε μόνο του με τα παιδιά τους.

 

Ο ίδιος δεν γνωρίζει τι ακριβώς συνέβη με την υπόθεση του 2017 και τι ακριβώς έγινε με τον βιασμό της 14χρονης, παρά μόνο ότι ο άνδρας καταδικάστηκε σε 9 χρόνια με αναστολή και πως ουδέποτε ο δράστης ζήτησε συγγνώμη για το περιστατικό από την γυναίκα του, ούτε έλεγε τίποτα για την υπόθεση, παρά μόνο προ ημερών των είχε ρωτήσει για την ημερομηνία επειδή στις 16 του μήνα θα έπρεπε να δώσει το παρών στην αστυνομία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας