Δικηγόροι: Ζητούν την παραίτηση Τσακλόγλου-«Αλαζόνας, καιροσκόπος, διανομέας αθλιοτήτων της εξουσίας!

662

Την απομπομπή του υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Παναγιώτη Τσακλόγλου ζητούν οι δικηγόροι με αφορμή τις προκλητικές του δηλώσεις σε τηλεοπτικό σταθμό όπου λίγο πολύ προέτρεψε τους δικηγόρους να πάνε να δουλέψουν ως…ντελιβεράδες.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος καταδικάζει τις δηλώσεις Τσακλόγλου και ζητεί από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να τον αποπέμψει. Μάλιστα στην ανακοίνωση βάλλουν με βαρείς χαρακτηρισμούς κατά του κ. Τσακόγλου λέγοντας ότι είναι «αλαζών, καιροσκόπος και διανομέας αθλιοτήτων»

Η ανακοίνωση της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος

«Ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης επιχείρησε να απαξιώσει το δικηγορικό σώμα – Ο πρωθυπουργός οφείλει να τον αποπέμψει πάραυτα. Η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, που συνεδρίασε σήμερα (25/11), στην Αθήνα, καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τις απαράδεκτες δηλώσεις του υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, με τις οποίες επιχείρησε να προσβάλει και απαξιώσει το δικηγορικό σώμα.

Ο αλαζών, καιροσκόπος και διανομέας αθλιοτήτων της εξουσίας υφυπουργός, με τη συμπεριφορά του αυτή προσβάλλει ευθέως το Κράτος Δικαίου, αναγκαίο και αναπόσπαστο τμήμα του οποίου αποτελούν οι δικηγόροι, ως συλλειτουργοί της Δικαιοσύνης. Προσβάλλει και υποτιμά τη Δικαιοσύνη και τη διαδικασία απονομής της. Προσβάλλει όλους τους νέους επιστήμονες που έχουν αφιερώσει χρόνο και έχουν καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να εκπληρώσουν τα επαγγελματικά τους όνειρα. Ο πρωθυπουργός οφείλει να τον αποπέμψει πάραυτα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας