Διαμάχες για το όνομα της Κοινοβουλευτικής ομάδας των 11-Ούτε λόγος για κόμμα

6452

Μύλος και σφοδροί ανταγωνισμοί κυριαρχούν μεταξύ των ”11”. Κοιλοπονούν όνομα χωρίς γέννα!

Διαψεύδουν τα περί απόφασης για το όνομα οι 11 βουλευτές που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ
Η ομάδα των 11, που αποχώρησαν τον ΣΥΡΙΖΑ, διαψεύδουν τις φήμες περί απόφασης για το όνομα της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας.
Όπως τονίζουν κύκλοι προσκείμενοι στους 11, η σύσκεψη για το όνομα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των 11 που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο (2 -3/12/2023) και θα είναι ένα από τα τρία στα οποία έχουν καταλήξει τις προηγούμενες ημέρες.
Υπενθυμίζεται πως τη νέα Κοινοβουλευτική Ομάδα των 11 βουλευτών που απομακρύνθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ συγκροτούν: Αναγνωστόπουλου Σία, Αχτσιόγλου Έφη, Ζεϊμπέκ Χουσεΐν, Ηλιόπουλος Νάσος, Πέρκα Πέτη, Τζανακόπουλος Δημήτρης, Τζούφη Μερόπη, Τσακαλώτος Ευκλείδης, Φερχάτ Οζγκιουρ, Φωτίου Θεανώ, Χαρίτσης Αλέξης.
Σημειώνεται, ότι την ερχόμενη Δευτέρα (4/12) ) θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή εκδήλωση στις 19:00 στο Σεράφειοόπου θα ανακοινωθεί επίσημα η νέα κοινοβουλευτική ομάδα και το όνομά της.
Νωρίτερα την Παρασκευή (1/12) είχε αναπτυχθεί έντονη φημολογία, πως οι 11 κατέληξαν στο όνομα «Αριστερά Μπροστά» για τη νέα Κοινοβουλευτική Ομάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας