Δείτε το Νατοϊκό αντιρωσικό γεράκι που ονομάζεται Μελόνι-Θα καταλάβετε τον πραγματικό Κασιδιάρη

2369
Δείτε το Νατοϊκό αντιρωσικό γεράκι

Με Μουσολινικέςφασιστικές διακηρύξεις και διακηρύξεις κατά του ΝΑΤΟ, της Ε.Ε., των ΗΠΑ και τόσων άλλων ξεκίνησε η Τζόρτζια Μελόνι.

Δεν πρόλαβε όμως να γίνει πρωθυπουργός της Ιταλίας και ολοκλήρωσε την κωλοτούμπα, αλά Τσίπρα, την οποία είχε ξεκινήσει από τότε που φάνηκε καθαρά η ανοδική της πορεία.

Τώρα η Τζόρτζια Μελόνι εμφανίζεται Νατοϊκότερη του Στόλτεμπεργκ, πιο πιστή στην Ε.Ε. από την Φ.Ντ.Λάϊεν και περισσότερο φιλοουκρανή και εναντίον της Ρωσίας από τον ίδιο τον Ζελένσκι και την ηγεσία του αμερικανικού προτεκτοράτου της Λιθουανίας, ενώ η αφοσίωση της στην νεοταξίτικη Ιταλική ολιγαρχία και στους υπερκολοσσούς της «παγκοσμιοποίησης» είναι απαράμιλλη

Η κωλοτούμπα της Μελόνι αλλά και της Λεπέν στην γειτονική Γαλλία, μην έχετε καμία αμφιβολία ότι δείχνει το αύριο των μωροφιλόδοξων σατραπίσκων νεοφασιστών τύπου Κασιδιάρη και των κάθε λογής ακροδεξιών και «καθαρών» δεξιών ηγετίσκων που βγαίνουν σαν μανιτάρια στους καιρούς μας και συνθηματολογούν ασύστολα, κοροϊδεύοντας το λαό, παίζοντας με τα πατριωτικά του αισθήματα.

Γι’ αυτό άλλωστε νεοναζιστές, φασίστες, νεοφασίστες, ακροδεξιοί, ντούροι δεξιοί, κλπ στη χώρα μας, χαιρέτησαν με θέρμη και βαθιά αλληλεγγύη τη νίκη και την πρωθυπουργία της Μελόνι

Στο πρόσωπο της Μελόνι φαντασιώνονται το δικό τους «θρίαμβο» και τις δικές τους «κωλοτούμπες» στις οποίες με τόση ευκολία ασκείται το ίνδαλμα τους.

Ν.Ζ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας