Μπάϊντεν: Έδωσε F-16 στην Τουρκία-Στην Ελλάδα έκανε γραβάτα την ελληνική σημαία

337
Μπάϊντεν: Έδωσε F-16 στην Τουρκία

Ο Μπάϊντεν, όπως φαίνεται μας «δουλεύει», αφού ενώ έδωσε στην Τουρκία τα νέα F-16, στην Ελλάδα και ειδικότερα κατά τη διάρκεια συνάντησής του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, επέδειξε γραβάτα με ελληνική σημαία!

Οι σχέσεις των δύο χωρών είναι στην καλύτερη στιγμή που έχουν υπάρξει ποτέ, είπε μεταξύ άλλων ο Αμερικανός πρόεδρος στις δηλώσεις του.

«Είναι χαρά μας που σας έχουμε εδώ. Βρισκόμαστε στην καλύτερη στιγμή των σχέσεων Ελλάδας – ΗΠΑ. Τα δημοκρατικά ιδεώδη, τα οποία όλοι μοιραζόμαστε, μας ενέπνευσαν και για αιώνες ενδυναμώθηκαν… Η ρωσική επιθετικότητα στην Ουκρανία αποτελεί απειλή για τη Δημοκρατία. Σας ευχαριστώ θερμά για την ηγεσία σας. Θα μιλήσουμε για τον πόλεμο στην Ουκρανία, την ενέργεια, την ασφάλεια, την κλιματική αλλαγή. Ήσασταν ένας πολύ καλός φίλος» είπε ο Τζο Μπάιντεν, υποδεχόμενος τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Οβάλ Γραφείο.

«Σας ευχαριστώ πολύ. Είναι ιδιαίτερο προνόμιο μου να γιορτάζω τα 201 έτη από την Ελληνική Επανάσταση. Ελλάδα και ΗΠΑ αντιμετωπίζουμε αλληλέγγυοι τον πόλεμο στην Ουκρανία. Νομίζω ότι μπορούμε να έχουμε κοινή θέση» είπε από την πλευρά του ο Έλληνας πρωθυπουργός, στις κοινές δηλώσεις ενώπιον των δημοσιογράφων πριν από την κατ’ ιδίαν συνάντηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας