Ασύλληπτη σφαγή-Οι Ουκρανοί έχασαν πάνω από 4.100 στρατιώτες μέσα σε μία εβδομάδα!

2774

Αντεπίθεση – κρεατομηχανή

Αιματοχυσία χωρίς τέλος για τον ουκρανικό στρατό – Η αντεπίθεση θερίζει τους ίδιους τους Ουκρανούς.

Οι ρωσικές δυνάμεις σκότωσαν έως και 355 Ουκρανούς στρατιώτες και κατέστρεψαν 1 άρμα μάχης και 12 όπλα πυροβολικού στην περιοχή Kherson κατά τη διάρκεια της εβδομάδας στην ειδική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία, όπως ανέφερε το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας το Σάββατο (9/9/2023).
«Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας εξαλείφθηκαν πέντε ουκρανικές μονάδες αναγνώρισης. Σκοτώθηκαν έως και 355 στρατιώτες ενώ καταστράφηκαν 1 άρμα μάχης, 32 οχήματα, καθώς και 12 όπλα πυροβολικού κλάδου πεδίου, καταστράφηκαν σε αυτήν την περιοχή», ανακοίνωσε η Μόσχα.
Οι ρωσικές δυνάμεις σκότωσαν περισσότερους από 2.100 Ουκρανούς στρατιώτες και απέκρουσαν 56 επιθέσεις του εχθρού στην περιοχή του Donetsk κατά τη διάρκεια της εβδομάδας στην ειδική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία, ανέφερε το υπουργείο.
Οι ρωσικές δυνάμεις αεράμυνας αναχαίτισαν 49 ρουκέτες του αμερικανικού συστήματος πολλαπλών πυραύλων HIMARS, τρεις έξυπνες βόμβες JDAM και έναν πύραυλο αντιραντάρ HARM.

Αιματοχυσία και στο Krasny Liman

Στο Krasny Liman οι ρωσικές δυνάμεις απέκρουσαν 12 επιθέσεις του ουκρανικού στρατού κατά τη διάρκεια της εβδομάδας στην ειδική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία, με τις απώλειες του εχθρού να ξεπερνούν τους 450 στρατιώτες, ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
Επίσης έχασαν 13 τεθωρακισμένα οχήματα μάχης, 15 οχήματα και επτά πυροβόλα.

Σφαγή και σε Kupyansk – Zaporizhia

Οι ρωσικές δυνάμεις βελτίωσαν τις θέσεις τους και εξολόθρευσαν έως και 425 Ουκρανούς στρατιώτες στην περιοχή Kupyansk, αποκρούοντας 22 επιθέσεις από τον ουκρανικό στρατό.
«Στην κατεύθυνση του Kupyansk, οι μονάδες της ρωσικής δυτικής ομάδας μάχης συνέχισαν να βελτιώνουν την τακτική τους θέση. Οι απώλειες του εχθρού κατά τη διάρκεια της εβδομάδας σε αυτήν την περιοχή ανήλθαν σε 425 άτομα, 8 τεθωρακισμένα οχήματα μάχης, 18 μηχανοκίνητα οχήματα και αυτοκίνητα pickup και 15 πυροβόλα.
Οι ρωσικές δυνάμεις σκότωσαν 845 Ουκρανούς στρατιώτες και κατέστρεψαν 27 τανκς, συμπεριλαμβανομένου ενός Challenger, στην περιοχή Zaporizhia αυτή την εβδομάδα στην ειδική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία, ανέφερε το υπουργείο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας