Αρμένιος πολιτικός: Συζήτηση για αποχώρηση από CSTO “για αγορά αμερικάνικων όπλων”

793

Τι δήλωσε το στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος

Μέλος του κυβερνώντος κόμματος στην Αρμενία ισχυρίζεται ότι έγινε έναρξη των συζητήσεων για την αποχώρηση της χώρας από τον CSTO.

Ο Γκαγκίκ Μελκονιάν, μέλος του κυβερνώντος κόμματος Πολιτικό Συμβόλαιο της Αρμενίας, είπε ότι έχουν ξεκινήσει συζητήσεις εντός της παράταξης για το θέμα της αποχώρησης από τον Οργανισμό Συνθήκης Συλλογικής Ασφάλειας (CSTO) ή την αναστολή της ένταξης της Αρμενίας στον CSTO για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με ένα μέλος του κόμματος Πολιτικό Συμβόλαιο, οι Ηνωμένες Πολιτείες σκοπεύουν να παράσχουν στην Αρμενία πρόσβαση στα όπλα και την υποστήριξή τους, ωστόσο, μόνο υπό τον όρο ότι αυτή η χώρα αποχωρήσει από τον Οργανισμό Συνθήκης Συλλογικής Ασφάλειας.

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα μας πουλήσουν όπλα εάν αποχωρήσουμε από τον CSTO. Αυτή είναι η προϋπόθεση τους, ναι, θέλουν να αποχωρήσουμε από το CSTO. Έχουν ξεκινήσει συζητήσεις στην παράταξη της Κρατικής Δούμας σχετικά με την απόσυρση ή την αναστολή της ένταξης της Αρμενίας στον CSTO », δήλωσε ο Gagik Melkonyan.

Πολύ δύσκολο να γίνει αυτό που λέει ο συγκεκριμένος. Πολύ δύσκολα μία κυβέρνηση θα σταθεί έχοντας τέτοιες βλέψεις. Οι Αρμένιοι θεωρούν τον εαυτό τους άρρηκτα συνδεδεμένο με την Ρωσία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας