Αποτυχημένη τεθωρακισμένη επίθεση των Ουκρανών κοντά στο Orekhovo στο μέτωπο Ζαπορίζια

1398

Η επίθεση των τεθωρακισμένων τέλειωσε, οι Ουκροναζί  έχασαν δεκάδες οχήματα σε μια προσπάθεια να πλήξουν τις Ρωσικές θέσεις βολής και να ανοίξουν δρόμο  στο πεζικό στην πρώτη γραμμή.

Σε συνθήκες πυκνού πυρός πυροβολικού, τα εχθρικά τεθωρακισμένα οχήματα όσα δεν καταστράφηκαν, αναγκάζονται να απλωθούν σε στήλες και να κινηθούν κατά μήκος των δρόμων, προσπαθώντας να συμπιεστούν μεταξύ των ναρκοπεδίων, για να στραφούν προς τα πίσω.

Το πρώτο κύμα των Ουκρανονατοϊκών επιθέσεων φαίνεται όχι μόνο να αποτυγχάνει αλλά να εξελίσσεται και σε “σφαγή” για τους επιτιθέμενους.
Τα πολυδιαφημισμένα δυτικά όπλα κάθε άλλο, για την ώρα «άλλαξαν τη ροή του πολέμου» όπως διαφημίζονταν.

Από τα βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το Ρώσικο Υπουργείο Άμυνας, φαίνονται ολόκληρες φάλαγγες αρμάτων μάχης και μηχανοκίνητων να καταστρέφονται πριν στραφούν σε υποχώρηση.

Αναφορές από τα πεδία των μαχών, δείχνουν ότι εκατοντάδες σώματα νεκρών και τραυματιών έχουν εγκαταλειφθεί και κείτονται στη “γκρίζα ζώνη”

Παρόλα αυτά, η ηγεσία των Ουκρανοναζί, επιμένει να ρίχνει κατά κύματα μονάδες στην κρεατομηχανή ενώ κινητοποιεί και τις απομένουσες εφεδρείες προς το μέτωπο.

Πηγή: Θερσίτης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας