Από τη δήλωση του Ρωσικού ΥΠΑΜ για τη Μπούτσα

821
Από τη δήλωση του Ρωσικού ΥΠΑΜ για τη Μπούτσα:
Το υλικό που δημοσιεύτηκε από το καθεστώς του Κιέβου για δήθεν «εγκλήματα» των Ρώσων στρατιωτών στη Μπούτσα στα περίχωρα του Κιέβου αποτελεί άλλη μια προβοκάτσια.
Κατά την παραμονή των Ρωσικών δυνάμεων εκεί, κανένας κάτοικος δεν υπέστη βία. Οι Ρώσοι στρατιωτικοί διέθεσαν στους αμάχους της περιοχής του Κιέβου 452 τόνους ανθρωπιστικής βοήθειας. Όταν η Μπούτσα βρισκόταν υπό τον έλεγχο των ρωσικών δυνάμεων, οι κάτοικοι κυκλοφορούσαν ελεύθερα, χρησιμοποιούσαν κινητά. Όμως τα νότια προάστια της πόλης, συμπεριλαμβανομένων των κατοικημένων περιοχών, συνεχώς βομβαρδίζονταν από ουκρανικό βαρύ πυροβολικό.
Όλα τα ρωσικά στρατεύματα αποχώρησαν από τη Μπούτσα στις 30 Μαρτίου. Στις 31 Μαρτίου, ο δήμαρχος της πόλης A.Fedoruk επιβεβαίωσε ότι δεν υπήρχε κανένας Ρώσος στρατιωτικός εκεί, και δεν ανέφερε τίποτε για δήθεν εκτελεσμένους κατοίκους στους δρόμους, με δεμένα χέρια.
Δεν αποτελεί έκπληξη, ότι όλες οι λεγόμενες «αποδείξεις εγκλημάτων» στη Μπούτσα εμφανίστηκαν μόνο μετά από 4 μέρες, όταν οι υπάλληλοι της Ουκρανικής Υπηρεσία Ασφαλείας SBU και οι εκπρόσωποι της ουκρανικής τηλεόρασης έφτασαν στην πόλη.
Οι φωτογραφίες και τα βίντεο από τη Μπούτσα είναι άλλη μια στημένη προβοκάτσια του καθεστώτος του Κιέβου για τα δυτικά ΜΜΕ, όπως είχε γίνει σε μαιευτήριο της Μαριούπολης και αλλού.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας