Απίστευτο: Δεσπότης πήγε σε πλειστηριασμό, «χτύπησε» πρώτη κατοικία αλλά… του την πήρε άλλος!!

1105

Πρωτοφανής επίδειξη κοινωνικής αναλγησίας από τη Μητρόπολη της δύναμης της Εκκλησίας της Κρήτης, σε μια εποχή που τα funds ξεσπιτώνουν κόσμο, καθώς με κυνικό τρόπο σφυροκόπησε μέχρι το ποσό των 296.000 ευρώ σε πλειστηριασμό σπίτι Κρητικού.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το σπίτι, που αποτελούσε την α’ κατοικία του μικρομεσαίου τουριστικού πράκτορα και ήταν και η μοναδική κατοικία βγήκε σε πλειστηριασμό από fund. Το αρχικός χρέος του οφειλέτη ήταν 45.000 ευρώ από δάνειο Τραπέζης όμως αυτό είχε φτάσει πλέον στα 120.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τη neakriti.gr η εν λόγω Μητρόπολη της δύναμης της Εκκλησίας της Κρήτης δεν κατοχύρωσε το σπίτι του μικρομεσαίου χρεωμένου επαγγελματία καθώς βρέθηκε πλειοδότης που έδωσε 310.000 ευρώ και πέρασε στα χέρια του ένα διατηρητέο σπίτι 200 τ.μ.

Οι λεπτομέρειες της υπόθεσης προκαλούν μεγάλο ενδιαφέρον καθώς φαίνεται ότι η Μητρόπολη και δύο ακόμη ιδιώτες «κονταροχτυπήθηκαν» στον πλειστηριασμό για το ποιος θα «χτυπήσει» και θα κατοχυρώσει το σπίτι του μικρομεσαίου. Εν τέλει αυτό κατοχυρώθηκε σε φαρμακοποιό που ήταν αποφασισμένος να το πάρει!

Στην ιδιοκτησία του οφειλέτη βρισκόταν ένα κτίσμα 200 τ.μ ηλικίας 100 ετών που ήταν κληρονομιά από τον προπάππου του και φυσικά είχε κηρυχθεί διατηρητέο.

Το ακίνητο  σύμφωνα με πληροφορίες «χτύπησε» η Μητρόπολη στην οποία υπάγεται η περιοχή που βρίσκεται το σπίτι με προσφορά 200.000 ευρώ. Στον πλειστηριασμό δε εμφανιζόταν το Επιμορφωτικό και Επικοινωνιακό Κέντρο Πολιτισμού της Μητρόπολης δια του νομίμου και επίσημου εκπροσώπου του που ήταν ο ίδιος ο Δεσπότης!

Δηλαδή ο Δεσπότης έκανε τις προσφορές! Το κονταροχτύπημα των πλειοδοτών έφτασε στις 290.000 ευρώ ώσπου ο ένας εκ των τριών ενδιαφερόμενων προσέφερε 295.000 ευρώ. Η Μητρόπολη δεν το έβαλε κάτω και προσέφερε 296.000 ευρώ και σταμάτησε σε αυτό το ποσό κατά τις πληροφορίες. Τελευταία προσφορά έδωσε ο φαρμακοποιός που τελικά προσέφερε 310.000 ευρώ και κατοχύρωσε το σπίτι.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας