Απίστευτη ευχαριστήρια επιστολή κρατούμενης προς Χαμάς!Το Ισραήλ σε κατάσταση νευρικής κρίσης

2099

 

“Σας ευχαριστώ για την ανθρωπιά σας. Είσασταν σαν γονείς για την κόρη μου. Είστε φίλοι, αληθινοί κι αγαπημένοι”

H Daniel Alony και η 5χρονη κόρη της Emilia, απελευθερώθηκαν από τη Χαμάς χτες και προχτές στο πλαίσιο της συμφωνίας ανταλλαγής κρατουμένων με το Ισραήλ.

👆Είναι η ευχαριστήρια επιστολή που έστειλε προς τους μαχητές και την ηγεσία της Χαμάς, που τη συνόδευσαν κατά τη διάρκεια της φυλάκισής τους και στη συνέχεια δημοσιοποίησε η Danielle:
– “Για τους στρατηγούς που με συνόδευσαν τις τελευταίες εβδομάδες, φαίνεται ότι οι δρόμοι μας θα χωρίσουν αύριο, αλλά σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου.

Για την εξαιρετική ανθρωπιά που επιδείξατε προς την κόρη μου Emilia, ήσασταν σαν γονείς της. Την καλούσατε στο δωμάτιό σας όποτε ήθελε. Αναγνωρίζει ότι είστε όλοι φίλοι της, όχι απλώς φίλοι, αλλά αληθινοί και καλοί αγαπημένοι.
Σας ευχαριστώ, σας ευχαριστώ, σας ευχαριστώ για τις πολλές ώρες που περάσατε φροντίζοντάς την.
Σας ευχαριστούμε που ήσασταν υπομονετικοί μαζί της, που την κανακέψατε με γλυκά και φρούτα και όλα τα άλλα, ακόμα και αν δεν ήταν άμεσα διαθέσιμα.
Τα παιδιά δεν θα έπρεπε να βρίσκονται σε καταφύγια, αλλά χάρη σε εσάς και σε άλλους ευγενικούς ανθρώπους που συναντήσαμε στην πορεία, η κόρη μου θεωρούσε τον εαυτό της βασίλισσα στη Γάζα…
Και γενικά, παραδέχεται ότι αισθάνθηκε σαν το κέντρο του κόσμου.

Δεν συναντήσαμε ούτε ένα άτομο στο μακρύ ταξίδι μας, από το στρατό μέχρι την ηγεσία, που να μην της συμπεριφέρθηκε με ευγένεια, στοργή και αγάπη.
Θα είμαι για πάντα αιχμάλωτη ευγνωμοσύνης επειδή δεν έφυγε από εδώ με μόνιμο ψυχολογικό τραύμα.
Θα θυμάμαι τις ευγενικές σας πράξεις που δώσατε εδώ, παρά τη δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζατε προσωπικά και τις βαριές απώλειες που βιώσατε εδώ στη Γάζα.

Εύχομαι σε αυτόν τον κόσμο να μπορούμε πραγματικά να εκτιμήσουμε το να είμαστε καλοί φίλοι.
Σας εύχομαι ειλικρινά υγεία και ευημερία…
Υγεία και αγάπη σε εσάς και τις οικογένειές σας.

Σας ευχαριστώ πολύ,
Daniel και Emilia”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας