Στυγνοί σιωνιστές κατά συρροή δολοφόνοι και συνένοχοι όλοι οι Δυτικοί ηγέτες με πρώτο και καλύτερο το άθλιο Πθ. , στη γενοκτονία των Παλαιστινίων
Π.Δ.
Μια εικόνα από το (κοντινό) μέλλον της Λωρίδας της Γάζας, που πιθανόν απηχεί τις θέσεις της ισραηλινής κυβέρνησης έδωσε ο ακροδεξιός Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών Μπεζαλέλ Σμότριτς.
Για τους κατοίκους της Λωρίδας, περίπου 2,3 εκατομμύρια, ο υπουργός είπε ότι «οι άμαχοι θα σταλούν στο νότο σε ανθρωπιστική ζώνη χωρίς τη Χαμάς και την τρομοκρατία και από εκεί θα αρχίσουν να φεύγουν σε μεγάλους αριθμούς σε τρίτες χώρες».
Ο Σμότριτς πρόσφατα είχε δηλώσει ότι το Ισραήλ δεν θα αποχωρήσει από τη Γάζα ακόμη και αν υπάρξει άλλη συμφωνία για τους ομήρους.
Εν τω μεταξύ, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου δήλωσε πως η επέκταση της στρατιωτικής επιχείρησης θα είναι «εντατική» και θα περιλαμβάνει διατήρηση του ελέγχου περιοχών που έχουν καταληφθεί και μετακίνηση Παλαιστινίων «για τη δική τους ασφάλεια».