Ανιστόρητος Οκτάι:«Ο Έλληνας δεν έχει θάρρος όπως παλιά έτσι και τώρα»

569
Ο Έλληνας δεν έχει θάρρος

«Αυτούς που έχουν φθόνο εντός και εκτός της χώρας θα τους ρίξουμε ξανά στη θάλασσα, όπως κάναμε και στον Αγώνα της Ανεξαρτησίας μας», δήλωσε ο Τούρκος αντιπρόεδρος σε εκδήλωση για τα 100 χρόνια από τη «Μεγάλη Επίθεση».

Τη σκυτάλη στην εμπρηστική ρητορική από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν πήρε την Παρασκευή ο Τούρκος αντιπρόεδρος Φουάτ Οκτάι.

Με αφορμή τις εκδηλώσεις στο Αφιονκαραχισάρ για τα 100 χρόνια από τη «Μεγάλη Επίθεση», ο Οκτάι αναφέρθηκε και πάλι με υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς εναντίον των Ελλήνων, λέγοντας πως, «όπως στο παρελθόν, έτσι και τώρα δεν έχει το θάρρος», σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ.

«Στα 100 χρόνια από τη μεγάλη νίκη, όταν υπάρχει μια τόσο δυνατή Τουρκία, μπορούν όσοι πολεμούν παράνομα στην περιοχή και στη γαλάζια πατρίδα δείχνουν το ίδιο θάρρος; Ο Έλληνας όπως στο παρελθόν, έτσι και σήμερα δεν έχει το θάρρος.

Απειλές για… επιπτώσεις

Όσοι εποφθαλμιούν και βάζουν στο στόχαστρο του τη δημοκρατία, την σταθερότητα και τα συμφέροντα της Τουρκίας στην περιοχή, γνωρίζουν τις επιπτώσεις που θα έχουν; Αυτούς που έχουν φθόνο εντός και εκτός της χώρας θα τους ρίξουμε ξανά στη θάλασσα, όπως κάναμε και στον Αγώνα της Ανεξαρτησίας μας. Κανείς να μην αμφιβάλει για αυτό.

Σήμερα, υπάρχει μια Τουρκία που μπορεί να παρέχει την εθνική της ασφάλεια σε ξηρά και θάλασσα με τον εθνικό της εξοπλισμό. Μιλάμε για μια Τουρκία που έχει την ικανότητα να κατασκευάσει τον δικό της δορυφόρο, μετράει μέρες για το «Turkey’s automobile TOGG», κάνει ρεκόρ στις εξαγωγές και πετυχαίνει υψηλές αποδόσεις σε γεωργία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τούρκος αντιπρόεδρος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας