Ανίκανοι και φαύλοι-Μην ερημώνετε τη χώρα! Ζητείστε άμεσα βοήθεια απο Ρωσία!

2166

Η Ελλάδα καίγεται απ’ άκρου εις άκρον.

Μια ανίκανη και παραδομένη κυβέρνηση, ένα συνολικά φαύλο, διεφθαρμένο και εξαρτημένο πολιτικά σκηνικό , ένα διαλυμένο πελατειακό κράτος και μια απογοητευμένη κοινωνία, στέκονται ανέτοιμοιανήμποροι να αντιμετωπίσουν την πύρινη καταστροφή.

Αυτή την ώρα χρειάζεται, αν και δεν υπάρχει σχέδιο, μια μεγάλη ενωτική παλλαϊκή κινητοποίηση παντού, σε γειτονιές, εργοστάσια, πόλεις , χωριά, δάση και βουνά.

Ο καθένας  και όλοι  μαζί σε αυτοοργάνωση. Όπως καθένας μπορεί και όπως κατά ομάδες μπορούμε, μεμονωμένα ή συλλογικά και με αυτοθυσία.

Επιτέλους.  η κυβέρνηση πρέπει στοιχειωδώς να αναλάβειτις ευθύνες της.

Η χώρα ανήκει στο λαό μας και στα νιάτα της και όχι στο ΝΑΤΟ.

Η κυβέρνηση να απευθυνθεί τώρα στη Ρωσία και να ζητήσει,  όπως μας έχει υποδείξει η Μ.Ζαχάροβα, άμεσα βοήθεια σε πυροσβεστικά αεροπλάνα, πυροσβεστικά μέσα και πυροσβεστικό προσωπικό.

Αυτό να το πράξει τώρα, όφειλε να το έχει κάνει από χθες , αντί να χαζοχασκογελάνε σε γεύματα και συζητήσεις με τον Ζελένσκι, ζητώντας βοήθεια από όλες τις χώρες που διαθέτουν σχετική εμπειρία και μέσα.

Όλοι και όλες ενωμένοι σε ένα αγώνα για τη ζωή και το μέλλον και μετά βλέπουμε αυτά που από στραβωμάρα δεν τα έχουμε δει και μας τελειώνουν!

Π.Λ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας