Ανάλγητοι: Τα funds κατάσχουν οικία της Εργατικής Κατοικίας για 7.000 ευρώ!

362

Δρουν ανεξέλεγκτα και οι πολίτες δεν έχουν καμία προστασία

Tην στιγμή που υπάρχουν σοβαρές καταγγελίες ότι ο υφυπουργός ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης και κουμπάρος του πρωθυπουργού  Κ.Μητσοτάκη, ευεργετήθηκε από την Eurobank με μια σκανδαλώδη ρύθμιση με σβήσιμο του 97% της οφειλής (κάτι το οποίο η Eurobank αρνήθηκε με σημερινή της ανακοίνωση), τα funds συνεχίζουν ακάθεκτα να αρπάζουν τις περιουσίες των πολιτών για ευτελή ποσά καθώς μία νέα καταγγελία φέρνει στο φως κατάσχεση οικίας που ανήκει στον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας, τα κτίρια της οποίας θεωρούνται ακατάσχετα!

Η κ. Ελένη κατήγγειλε στο Mega ότι η τράπεζα πούλησε σε fund δάνειο ύψους 7.000 ευρώ το οποίο η οικογένειά της μπορούσε να αποπληρώσει. Το fund στη συνέχεια έβγαλε παρανόμως το σπίτι της οικογένειας στο σφυρί, με τη δανειολήπτρια να έχει αποστείλει εξώδικο για την άρση της κατάσχεσης.

«Αυτό το σπίτι το έχουν οι γονείς μου με παραχωρητήριο από τη δεκαετία του ’80, από το 1987. Είναι της μητέρας μου. Το δάνειο ύψους 6.500-7.000 ευρώ αφορούσε την αγορά ενός αγροτικού αυτοκίνητου και πάρθηκε από τον πατέρα της, με εγγυήτρια τη μητέρα μου».

«Στον πλειστηριασμό βγήκε 29.000 ευρώ όμως σε επικοινωνία που είχα τον Φεβρουάριο φέτος, έναν χρόνο μετά έγινε 39.000 ευρώ. Βγήκε αυτό το σπίτι σε πλειστηριασμό τον Οκτώβρη του 2022 ο οποίος δεν ολοκληρώθηκε από θέμα τύχης καθώς δεν βρέθηκαν πλειοδότες. Όφειλε να γνωρίζει το fund και όσοι ανακατεύονται με αυτό, ότι είναι της εργατικής κατοικίας», σημείωσε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας