Αναισθησία! Έξωση σε πενταμελή οικογένεια στο Αιγάλεω παρουσία των ΜΑΤ

1671

Πλημμύρες, φωτιές, συγκρούσεις τραίνων, θάνατοι, απώλειες περιουσιών, τίποτα-τίποτα δεν σταματά τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς που παρά τη γενική κρίση αυτοκινήτων, συνεχίζουν το μακάβριο έργο τους με ανείπωτα κέρδη για fund και τράπεζες.

Μία πενταμελής οικογένεια στο Αιγάλεω είναι σήμερα αντιμέτωπη με το “τέρας” των πλειστηριασμών, καθώς το πρωί και με την παρουσία των ΜΑΤ ξεκίνησε διαδικασία έξωσης από το διαμέρισμά τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open, πρόκειται για πενταμελή οικογένεια με προβλήματα υγείας, της οποίας μόνο το ένα μέλος δουλεύει. Το σπίτι βγήκε σε πλειστηριασμό (χωρίς να το γνωρίζει η οικογένεια), το πήρε η τράπεζα και το παρέδωσε σε θυγατρικό της fund, που απειλεί με έξωση. Η οικογένεια ζητά να παραμείνει στο σπίτι της με ενοίκιο, όμως αυτό δε γίνεται δεκτό.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον πατέρα της οικογένειας, ενώ η οικογένεια έκανε διακανονισμό και περίμενε ενημέρωση για την υπόθεση, ξαφνικά δόθηκε εντολή για την έξωσή τους και την περασμένη εβδομάδα του είπαν ότι δεν δέχονται τον διακανονισμό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας