Γ’Παγκόσμιος πόλεμος: Αμερικανοβρετανοί-με προκάλυμμα Ουκρανούς-επέφεραν πλήγματα στο εσωτερικό της Ρωσίας!

2061

Στο χείλος του ανοικτού Γ’ Παγκόσμιου πολέμου και του πυρηνικού ολοκαυτώματος ο κόσμος.

Όσο ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-Βρετανία βλέπουν ότι χάνουν τον πόλεμο στην Ουκρανία, τελούν υπό πανικό και δεν διστάζουν να σπρώξουν την Ευρώπη και τον κόσμο στην άβυσσο!

Τριπλό χτύπημα βαθιά στο εσωτερικό της Ρωσίας σε απόσταση 150 χλμ. επέφεραν αμερικανοβρετανικές δυνάμεις, οι οποίες κρύβονται πίσω από τους Ουκρανούς, τινάζοντας στον αέρα αποθήκη καυσίμων πυρομαχικών και έναν σιδηροδρομικό σταθμό στην ρωσική πόλη Bryansk.

Πρόκειται για το πιο βαθύ χτύπημα που έχει υποστεί ποτέ η Ρωσία μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται για πυραυλικό πλήγμα ή για διείσδυση ειδικών δυνάμεων και δολιοφθορά στο εσωτερικό της Ρωσίας.

Μην ξεχνάμε ότι οι ειδικές δυνάμεις της Βρετανίας και συγκεκριμένα δύο ομάδες των 12 ατόμων της SAS είχαν αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες στο Λβιβ.

Το σίγουρο είναι ότι είτε ως δολιοφθορά, είτε ως πυραυλικό χτύπημα η Ρωσία είναι πλέον αντιμέτωπη, σχεδόν πρόσωπο με πρόσωπο, με το αμερικανοατλαντικό σύμπλεγμα. 

Από την πλευρά τους οι Ρώσοι αναφέρουν κομψά για ευνόητους λόγους ότι το συγκεκριμένο χτύπημα έγινε με τη βοήθεια των Αμερικανών.

Όπως αναφέρουν, πλήγματα ακριβείας τέτοιου επιπέδου απαιτούν προηγμένη τεχνολογική καθοδήγηση.

Η Ρωσία ανεπίσημα αποφάσισε να μπλοκάρει το GPS και τα δυτικά σήματα εντοπισμού σε μεγάλες περιοχές ως αντίμετρα.

Από σχετικό βίντεο φαίνεται πως το χτύπημα στις δεξαμενές καυσίμων έχει προέλθει από “ουκρανικό” πύραυλο, ενώ οι ουκρανοί δεν διαθέτουν αυτές τις ικανότητες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας