Αμερικανοκαθοδηγούμενη επίθεση του ISIS στο Νταγκεστάν-Mαχητης ΜΜΑ ανάμεσα στους νεκρούς

722

Το ”διαβόητο” ISIS , γέννημα των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, αφού απέτυχε να εξουδετερώσει τον Άσαντ στην Συρία , τώρα προσφέρει άλλες υπηρεσίες στους πάτρωνες του, χτυπώντας άμαχους μέσα στη Ρωσία. Ο στόχος των ”παραφρόνων” της δύσης είναι να τρομοκρατήσουν τον ρωσικό πληθυσμό ώστε να σταματήσει τον πόλεμο ή ακόμα και να υποχωρήσει . Πλάνάται πλάνη οικτρά η ηγεσία της συλλογικής Δύσης, αφού αφ’ ενός τέτοιες ενέργειες μαρτυρούν πανικό μπροστά στην επερχόμενη ήττα , αφ’ εταίρου κάνουν τον ρωσικό λαό ακόμα πιο αποφασισμένο και συμπτυγμένο γύρω από τον ηγέτη του. Οι ήττες όλων όσων υποτίμησαν τη Ρωσία ( Ναπολέων, Χίτλερ κλπ) φαίνεται πως δεν έγιναν μάθημα στην υπερφίαλη ηγεσία της Δύσης , που ακολουθεί την ίδια διαδρομή προς τη συντριβή!   

Π.Δ.

Ένας από τους τρομοκράτες που εξουδετερώθηκαν από τις ρωσικές αρχές στο Νταγκεστάν είναι ο 28χρονος μαχητής του MMA Χατζιμουράτ Καγκίροφ.

Ο συγκεκριμένος ήταν και διακεκριμένος αθλητής στην ελευθέρα πάλη.

 

Ο αριθμός των νεκρών έχει ανέβει και έφτασε τους 20 κατά κάποιες πηγές.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Nexta, κανάλια στο Telegram που συνδέονται με τις αστυνομικές Αρχές κάνουν λόγο για τουλάχιστον 20 νεκρούς.

Συγκεκριμένα το Baza αναφέρει ότι σκοτώθηκαν 15 αστυνομικοί, ένας ορθόδοξος ιερέας, ο φύλακας μιας εκκλησίας και τρεις πολίτες που δεν έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί.

Άλλοι λογαριασμοί στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης κάνουν λόγο για 17 νεκρούς αστυνομικούς και πάνω από 40 τραυματίες από την αιματηρή επίθεση.

 

 

Ακόμα δεν έχει αναλάβει κανείς την ευθύνη για το πολύνεκρο χτύπημα σε δύο ορθόδοξες εκκλησίες και μία εβραϊκή συναγωγή στο Νταγκεστάν.

 

Υπενθυμίζεται ότι ένοπλοι άνοιξαν πυρ χθες Κυριακή σε μια συναγωγή, δύο ορθόδοξες εκκλησίες και ένα φυλάκιο της αστυνομίας σε δύο πόλεις του Νταγκεστάν, σπέρνοντας τον τρόμο και τον θάνατο.

Οι συντονισμένες επιθέσεις ενόπλων στην πρωτεύουσα του Νταγκεστάν, τη Μαχατσκαλά, και στην πόλη Ντερμπέντ (νοτιότερα), σημειώθηκαν τρεις μήνες μετά το μακελειό με τους 145 νεκρούς σε αίθουσα συναυλιών κοντά στη Μόσχα, για το οποίο την ευθύνη ανέλαβε το ISIS.

Έξι εκ των δραστών της επίθεσης σκοτώθηκαν, όπως ανακοίνωσαν οι τοπικές Αρχές.

Ο ιερέας που έχασε τη ζωή του κατά την επίθεση σε ορθόδοξο ναό στο Ντερμπέντ έχει ταυτοποιηθεί ως ο 66χρονος πατήρ Νικολάι Κοτέλνικοφ που λειτουργούσε στην περιοχή εδώ και περισσότερο από 40 χρόνια.

Οι τρομοκράτες που εισέβαλαν στην εκκλησία έκοψαν τον λαιμό του άτυχου ιερωμένου.

Επρόκειτο για μία πραγματικά βάρβαρη δολοφονία στα πρότυπα αυτόν που διέπρατταν οι μαχητές του ISIS στην Συρία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας