Αίσχος! Πολωνικά-Βουλγαρικά κομβόι μεταφέρουν ελληνικά όπλα-πυρομαχικά από αποθήκες Β.Ελλάδας στην Ουκρανία

2217

Σε σοβαρές καταγγελίες προχωρά ο ιστότοπος happenednow.gr αναφορικά με την μείωση αποθεμάτων πυρομαχικών από τις αποθήκες του ΕΣ.

Συγκεκριμένα πριν τρεις ημέρες εμφανίστηκαν φωτογραφίες με μεγάλο κομβόι (25 νταλίκες) με πολωνικές και βουλγαρικές πινακίδες κυκλοφορίας προερχόμενα από αποθήκες πυρομαχικών του ΕΣ στην βόρεια Ελλάδα.

Ανεπίσημα υπήρξε η διαβεβαίωση ότι επρόκειτο περί μεταφοράς πυρομαχικών από ΝΑΤΟϊκές αποθήκες, που υπάρχουν στη χώρα μας στην περιοχή της Κοζάνης.

Ασφαλείς και διασταυρωμένες πληροφορίες όμως «αρνούνται την ύπαρξη ΝΑΤΟϊκών αποθηκών στην περιοχή αυτή», αναφέροντας πως «οι μόνες αποθήκες πυρομαχικών που υπάρχουν είναι ελληνικές αποθήκες υλικού επιστρατευμένων μονάδων».

Ότι είναι βουλγαρικές και πολωνικές νταλίκες σημαίνει ότι πήγαιναν σε χώρους υποδοχής ΝΑΤΟϊκών όπλων στην Πολωνία και στην Ρουμανία τα οποία εν συνεχεία προωθούνται στην Ουκρανία και πιθανόν τα οχήματα να είναι φορτωμένα με βλήματα των 155χλστ

Είναι γεγονός πως στις περιπτώσεις κρυφής μεταφοράς πολεμικού υλικού, χρησιμοποιούνται ανάλογες ευρωπαϊκές  νταλίκες, κυρίως πολωνικές για να μην υπόκεινται σε τελωνειακούς ελέγχους.

Αναζητούνται απαντήσεις από το ΓΕΣ και το ΓΕΕΘΑ, ώστε να πληροφορηθούμε όλοι, από πού παρέλαβαν οι 25 νταλίκες, τι παρέλαβαν και ποιος είναι ο τελικός προορισμός τους, αφού η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη εδώ και καιρό με διάφορες «πληροφορίες» και στοχευμένα δημοσιεύματα,  προσπαθεί να τονίσει το ηθικό του ελληνικού λαού, αναφερόμενη στην ετοιμότητα των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων έναντι της τουρκικής απειλής.

1 σχόλιο

  1. το ίδιο περίπου προβλέπεται από Ε.Ε. και ΝΑΤΟ για την ελλάδα. σε περίπτωση πολέμου οι σύμμαχοι θα στέλνουν όπλα ”βοήθεια”. είναι πολλά τα οφέλη. 1) επενδύσεις τεραστίων κεφαλαίων στις πολεμικές βιομηχανίες – ανανέωση και δοκιμές πολεμικού υλικού. 2) μείωση του ντόπιου πληθυσμού και καταστροφή υποδομών – τεράστια κέρδη από επενδύσεις στην ανοικοδόμηση, 3) νέοι ενεργειακοί & εμπορικοί διάδρομοι χωρίς εμπόδια με μικρότερο κόστος,
    4) νέο ελεγχόμενο καθεστώς από τους ”συμμάχους” με κυβέρνηση μαριονέτα προς διευκόλυνση της επίτευξης των στόχων 5) κατάτμηση, μοιρασιά και έλεγχος εδαφών ανάλογα με τα κερδοσκοπικά και γεωπολιτικά συμφέροντα, 6) ”λύση” του προβλήματος πάντα εις βάρος του ντόπιου λαού και της χώρας, 7) δέσμευση της χώρας με δάνεια και συμφωνίες για δεκαετίες – αυστηρός έλεγχος και υποτέλεια. και πολλά άλλα..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας